about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

آمریکا قصد دارد برای مقابله با چین نیروهای چند قابلیتی ازجمله سایبری خود را به منطقه آسیا اعزام کند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان به نقل از پایگاه نیکِی (Nikkei)؛ چارلز فلین، فرمانده ارتش ایالات‌متحده در اقیانوس آرام، در مصاحبه‌ای که با پایگاه نیکِی انجام داد مدعی شد:

ارتش ایالات‌متحده در حال بررسی استقرار یک گروه ضربتی در آسیا است که قابلیت‌های موشکی، الکترونیکی و سایبری را برای جلوگیری از تجاوز چین در تنگه تایوان و دریای چین جنوبی ادغام خواهد کرد.

این یگان ارتش آمریکا که به «گروه ضربت چند قابلیتی» معروف است، از چندین هزار نفر که در پایگاه‌هایی در ایالت واشنگتن آمریکا و آلمان مستقر هستند تشکیل خواهد شد و در چهار گروه باقابلیت‌های شلیک آتش، دفاع هوایی، لجستیک و جنگ اطلاعات سازمان‌دهی شده است.

این گروه ضربت در زمان صلح اطلاعات جمع‌آوری می‌کند و با تلاش برای درک الگوهای رفتاری و ضعف‌های دشمنان، برای حوادث احتمالی آماده می‌شود. در صورت وقوع نبرد، حملات الکترونیکی و سایبری با هدف از کار انداختن شبکه‌های ارتباطی و اختلال در سامانه‌های فرماندهی و کنترل دشمن انجام می‌شود. با استفاده از اطلاعات از قبل به‌دست‌آمده، این گروه می‌تواند کشتی‌ها و تأسیسات دشمن را با موشک‌ها موردحمله قرار دهد و انواع حملات را به‌طور هم‌زمان انجام دهد.

انتظار می‌رود که نیروی سوم در ابتدا در ایالت هاوایی مستقر شود، اما گمان می‌رود که استقرار نهایی آن در آسیا باشد و انتظار می‌رود پس از سال 2023 عملیاتی شود.

ایالات‌متحده به دلیل نزدیکی به چین در حال بررسی استقرار این نیرو در آسیا است. ارتش آمریکا در حال توسعه انواع مختلفی از موشک‌ها است، اما اعتقاد بر این است که برد آن‌ها حداکثر چند هزار کیلومتر است، به این معنی که آن‌ها نمی‌توانند از هاوایی به چین یا آب‌های نزدیک آن برسند و قرار دادن آن‌ها در نزدیکی چین، برای افزایش آمادگی واشنگتن است.

ارتش ایالات‌متحده قصد دارد موشک‌های زمینی را در امتداد به‌اصطلاح اولین زنجیره جزیره‌ای که اوکیناوا را به تایوان و فیلیپین متصل می‌کند، مستقر کند. تفکر پنتاگون تا حدی این است که یک کارگروه چند حوزه‌ای را به این پروژه اختصاص دهد.

منبع:

تازه ترین ها
همکاری
1404/05/27 - 12:12- آمریکا

همکاری فاکسکان و سافت‌بانک در پروژه استار گیت

فاکسکان و سافت‌بانک تجهیزات مرکز داده را در اوهایو برای پروژه استار گیت تولید می‌کنند.

میزان
1404/05/27 - 12:07- اروپا

میزان پوشش بیمه سایبری در سال 2025

تنها ۴۷ درصد از مشتریان واجد شرایط، پوشش بیمه سایبری در سال ۲۰۲۵ دارند.

نیمی
1404/05/27 - 11:56- اقیانوسیه

نیمی از کاربران اینترنت استرالیا قربانی جرایم سایبری

طبق گفته مؤسسه جرم‌شناسی استرالیا، تقریباً نیمی از کاربران اینترنت در این کشور، قربانی جرایم سایبری هستند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.