about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

رئیس نرم‌افزاری سابق پنتاگون می‌گوید آمریکا در حال حاضر جنگ در حوزه هوش مصنوعی را به چین باخته است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ فایننشال تایمز به نقل از یک مقام ارشد سابق پنتاگون نوشت، آمریکا جنگ در حوزه هوش مصنوعی را به چین باخته است.

نیکلاس شایلان (Nicolas Chaillan) رئیس نرم‌افزاری سابق پنتاگون می‌گوید دلیل خوبی برای عصبانیت دارد زیرا معتقد است چین به دنبال تسلط جهانی از طریق نوآوری‌های فناورانه است.

این افسر ارشد نرم‌افزاری پنتاگون گفت وی در اعتراض به‌سرعت کند تحول فناوری در ارتش آمریکا و به این دلیل که نمی‌تواند سبقت گرفتن چین از آمریکا را تحمل کند از سمت خود استعفا داد.

نیکولاس شایلان در اولین مصاحبه پس از ترک پست خود در وزارت دفاع آمریکا به فایننشال تایمز گفت، عدم واکنش آمریکا به تهدیدهای سایبری و دیگر تهدیدات چین، آینده فرزندانش را در معرض خطر قرار می‌دهد.

وی خاطرنشان کرد:

ما در 15 تا 20 آینده هیچ شانسی برای جنگ رقابتی با چین نداریم. در حال حاضر این یک معامله انجام‌شده است و ازنظر من این یک موضوع تمام‌شده است و دلیل خوبی برای عصبانیت وجود دارد.

شایلان 37 ساله که سه سال در پنتاگون به‌عنوان افسر ارشد نرم‌افزار نیروی هوایی تلاش کرد امنیت سایبری پنتاگون را ارتقاء دهد گفت، پکن به دلیل پیشرفت در زمینه هوش مصنوعی، یادگیری ماشینی و قابلیت‌های سایبری به سمت تسلط جهانی حرکت می‌کند.

وی استدلال کرد این فناوری‌های نوظهور برای آینده آمریکا از سخت‌افزارهای پرهزینه مانند هواپیماهای جنگنده نسل پنجم مانند F-35 بسیار مهم‌تر هستند.

نیکولاس شایلان گفت اینکه این موضوع منجر به جنگ شود یا خیر به‌نوعی حکایت است. وی مدعی است چین قرار است بر آینده جهان تسلط داشته باشد و همه‌چیز از روایت‌های رسانه‌ای گرفته تا سیاست‌های فرامنطقه ای (ژئوپلیتیک) را کنترل کند.

وی افزود دفاع سایبری آمریکا در برخی از ادارات دولتی در سطح مهدکودک بوده است.

او همچنین بی‌میلی گوگل در همکاری با وزارت دفاع آمریکا در زمینه هوش مصنوعی و اختلافات گسترده بر سر اخلاق هوش مصنوعی را عامل کند شدن سرعت آمریکا دانست. در مقابل، وی مدعی شد شرکت‌های چینی موظف به همکاری با پکن هستند و بدون توجه به اخلاق سرمایه‌گذاری گسترده در هوش مصنوعی انجام می‌دهند.

این افسر ارشد آمریکایی گفت، قصد دارد طی هفته‌های آینده به کنگره درباره تهدید سایبری چین علیه برتری آمریکا، ازجمله در جلسات توجیهی محرمانه، شهادت دهد.

وی تأیید کرد که آمریکا هنوز سه برابر چین در زمینه دفاعی هزینه می‌کند؛ اما پول اضافی اهمیتی ندارد زیرا هزینه‌های خرید آمریکا بسیار زیاد است و در حوزه‌های اشتباه خرج می‌شود، درحالی‌که بوروکراسی و مقررات بیش‌ازحد مانع تغییرات موردنیاز در پنتاگون می‌شود.

اظهارات شایلان پس‌ازآن صورت گرفت که کمیسیون امنیت ملی آمریکا در اوایل سال جاری هشدار داده بود که چین می‌تواند در دهه آینده به‌عنوان ابرقدرت هوش مصنوعی از آمریکا پیشی بگیرد.

شایلان در نامه‌ای در ابتدای ماه سپتامبر استعفای خود را اعلام کرد و گفت مقامات نظامی که بارها و بارها مسئول طرح‌های سایبری شدند تجربه لازم را نداشتند و این موجب عقب‌ماندگی پنتاگون و کسری بودجه آن شده است.

او در نامه خود که تنها اشاره‌ای گذرا به پیشرفت‌های چین داشت گفت:

ما در حال ایجاد زیرساخت‌های حیاتی برای شکست هستیم. ما بدون آموزش گسترده پرواز، خلبان را در کابین خلبان نمی‌گذاریم. چرا انتظار داریم کسی که تجربه فناوری اطلاعات ندارد به موفقیت نزدیک شود؟ درحالی‌که ما وقت خود را در بوروکراسی تلف می‌کردیم، دشمنان ما بسیار پیشرفت کرده‌اند.

نیکولاس شایلان در انتها یادآور شد، با این اظهارات او برخی از مقامات ارشد پنتاگون را که فکر می‌کردند او باید شکایات خود را در خانواده نگه دارد، نگران کرد.

منبع:

تازه ترین ها
هشدار
1404/05/13 - 05:22- آسیا

هشدار امارات در مورد برنامه‌های تأیید نشده تلفن همراه

شورای امنیت سایبری امارات متحده عربی در مورد برنامه‌های تأیید نشده تلفن همراه هشدار داد.

آسیب‌پذیری
1404/05/13 - 05:16- آفریقا

آسیب‌پذیری آفریقا در برابر جرایم سایبری و هوش مصنوعی

آفریقا به طور فزاینده‌ای در برابر هوش مصنوعی، جرایم سایبری و مهندسی اجتماعی آسیب‌پذیر است.

افزایش
1404/05/12 - 19:05- هوش مصنوعي

افزایش درآمد سالانه در شرکت اُپن اِی آی

درآمد سالانه شرکت اُپن اِی آی دوبرابر شده و به ۱۲ میلیارد دلار رسیده است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.