about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

یکی از کارکنان سابق کاخ سفید در اظهاراتی جالب مدعی شده که علاقه بیش از حد ترامپ به توییتر باعث شده که وی توییت های با منشن خود را چاپ کرده و از دیگران بخواهد آنها را با صدای بلند بخوانند.

به گزارش کارگروه شبکه اجتماعی سایبربان؛ یکی از کارکنان سابق کاخ سفید در اظهاراتی جالب مدعی شده که علاقه بیش از حد ترامپ به توییتر باعث شده که وی توییت های با منشن خود را چاپ کرده و از دیگران بخواهد آنها را با صدای بلند بخوانند.

«جاستین مک کانی»، مدیر سابق رسانه های اجتماعی ترامپ در مصاحبه با «نیویورک مگزین» به بیان رفتار عجیب ترامپ در رابطه با وب و شبکه اجتماعی اینترنت پرداخته است.

به گفته وی رییس جمهور ایالات متحده از اینترنت سر رشته چندانی ندارد و سال گذشته وی را وادار به چاپ توییت هایی می کرد که در آنها منشن شده بود. علاوه بر این او و کارکنان دیگر باید این توییت ها را با صدای بلند خوانده و به توییت های با منشن ترامپ پاسخ می دادند. مک کانی مدعی است که ترامپ علاقه وافر خود به توییتر را اینگونه نشان داده:

می خواهم بیشتر از این ها ببینیم. بیشتر برایم بیاور، بیشتر بیاور

بر این اساس ترامپ پس از چاپ توییت ها دور مواردی که در پی پاسخ به آنها بود را با ماژیک مشکی خط می کشید. رییس جمهور آمریکا با پی بردن به قدرت بالقوه فضای مجازی چندین بلاگ ویدیویی ارزان قیمت را هم راه اندازی کرده بود اما از نظر وی رسانه های اجتماعی رایگان به مراتب قدرت بیشتری دارند.

مک کانی در حال این ادعاها را مطرح کرده که ترامپ از سال ۲۰۱۲ و پس از استفاده از موبایل های اندرویدی شخصا از توییتر هم استفاده می کند. علاوه بر این سابقه نخستین توییت اکانت وی به سال ۲۰۰۹ بازمی گردد.

توییتر ترامپ و پست های اغلب جنجالی آن تا کنون سرو صداهای زیادی را به دنبال داشته که از این میان می توان به غیر فعال شدن اکانت وی توسط یکی از کارکنان توییتر و در خواست کاربران برای غیرفعال شدن اکانت وی اشاره کرد.

او اخیرا در مورد خاموش شدن صداهای مخالف در توییتر و فیسبوک هشدار داده بود، با این حال ارزش مالی حضور ترامپ در توییتر باعث شده این پلتفرم واکنشی به توییت های جنجالی او نشان ندهد.

تازه ترین ها
راه‌اندازی
1404/04/13 - 20:56- آمریکا

راه‌اندازی سیستم تشخیص چهره در فرودگاه سیاتل

شرکت یونایتد، سیستم تشخیص چهره را به فرودگاه سیاتل می‌آورد.

جمع‌آوری
1404/04/13 - 19:58- سایرفناوری ها

جمع‌آوری اوراق قرضه قابل مبادله توسط علی‌بابا

علی‌بابا قصد دارد ۱.۵۳ میلیارد دلار از طریق اوراق قرضه قابل مبادله برای توسعه فضای ابری و تجارت جمع‌آوری کند.

نشت
1404/04/13 - 19:43- آسیا

نشت اطلاعات مشتریان برند لوئی ویتون

شعبه کره جنوبی برند لوئی ویتون اعلام کرد که نقض سیستم‌ها منجر به نشت اطلاعات مشتریان شده است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.