about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

رئیس سرویس اطلاعات خارجی روسیه نسبت به تحریم‌های اخیر دولت آمریکا علیه روسیه واکنش نشان داد. 

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ رئیس سرویس اطلاعات خارجی روسیه در واکنش به تحریم‌های اخیر آمریکا علیه برخی شرکت‌های این کشور اعلام کرد اقدام غیردوستانه و نسنجیده دولت آمریکا به ثبات و امنیت بین‌الملل لطمه می‌زند.

سرگئی ناریشکین در گفتگو با خبرنگاران در این خصوص اظهار داشت:

این به نظر من یک اقدام غیردوستانه و بسیار نسنجیده است. همه ما می‌دانیم که روابط متقابل دو ابرقدرت روسیه و آمریکا تا حد زیادی سطح ثبات و امنیت بین‌الملل را تعیین می‌کند. این اقدام به تخریب ثبات بین‌الملل کمک می‌کند، واضح است. 

به اعتقاد ناریشکین، اتهامات واشنگتن علیه سرویس اطلاعات خارجی مبنی بر حمله سایبری از طریق نرم‌افزار شرکت سولار ویندز نشانه یک رقابت ناعادلانه است. رقابت میان سرویس‌های اطلاعاتی بین‌المللی پیشرو به اشکال گوناگونی انجام می‌شود و خصوصیات خاص خود را دارد؛ اما درهرصورت این رقابت باید عادلانه انجام شود. 

منبع:

تازه ترین ها
رونمایی
1404/11/21 - 15:49- آمریکا

رونمایی از راهنمای عملی سازمان ملل در مورد هوش مصنوعی

رونمایی از اولین راهنمای عملی سازمان ملل متحد در مورد هوش مصنوعی و پیشگیری و مقابله با افراط‌گرایی خشونت‌آمیز خواهد بود.

استفاده
1404/11/21 - 14:47- هوش مصنوعي

استفاده از هوش مصنوعی در سیستم‌های عدالت کیفری

هوش مصنوعی به طور فزاینده‌ای برای استفاده در سیستم‌های عدالت کیفری پیشنهاد می‌شود.

افتتاح
1404/11/21 - 14:05- سایرفناوری ها

افتتاح بزرگ‌ترین مرکز داده هوش مصنوعی در سنگاپور

شرکت سینگتل بزرگ‌ترین مرکز داده هوش مصنوعی را در سنگاپور افتتاح کرد.