about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

دمیتری راگوزین پیرامون برنامه ماهواره‌ای روسیه و اینترنت این کشور اظهارنظر کرد. 

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ مدیر سازمان فضایی فدرال روسیه (روسکاسموس) در مصاحبه با تاس اعلام کرد برنامه سفیِرا (Sphere) به روسیه امکان می‌دهد تا سال 2024 اینترنت را از فضا دریافت کند. 

دمیتری راگوزین دراین‌باره اعلام کرد:

اگر همه‌چیز طبق برنامه پیش برود، در سال 2024 کشور اینترنت را از فضا دریافت خواهد کرد. 

به گفته وی، روسکاسموس در حال حاضر اعتبار اولیه را برای فعالیت‌های علمی و فنی دریافت کرده است. سال آینده 7 میلیارد روبل دیگر به برنامه سفیِرا اختصاص خواهد یافت. این بودجه برای ساخت دو نمونه اولیه فضاپیمای اسکیف (Skif) برای اینترنت و مارافون (Marathon) برای اینترنت اشیا هزینه خواهد شد. یکی از آن‌ها در سال 2022 و دیگری در سال 2023 به فضا پرتاب می‌شود.

بخش دوم بودجه به خرید راکت‌های حامل برای پرتاب ماهواره‌های ارتباطی اکسپرس آروی (Express-RV) در سال 2024 اختصاص خواهد یافت.

سفیِرا، پروژه سیستم‌های ماهواره‌ای جهانی ارتباطی اطلاعاتی روسیه و برنامه هدفمند فدرال برای توسعه فناوری‌های اطلاعات فضایی تا سال 2030 است که شامل پروژه‌های فضایی در زمینه‌های مختلف است. 

در ژوئیه 2018، رئیس‌جمهور روسیه از این پروژه خبر داد که ساخت یک شبکه جهانی متشکل از 600 ماهواره را برای تأمین اینترنت و ارتباطات تلفنی در خاک روسیه و سایر کشورها را میسر می‌سازد. این شبکه رقیبی در برابر طرح‌های مشابه شرکت‌های وان وب و اسپیس ایکس خواهد بود. 

منبع:

تازه ترین ها
محرومیت
1404/08/25 - 18:44- سایرفناوری ها

محرومیت هوآوی از شبکه 6G در آلمان

آلمان، شرکت چینی هوآوی را از شبکه 6G آینده محروم کرد.

برگزاری
1404/08/25 - 18:36- آسیا

برگزاری دوره تخصص امنیت سایبری زنان در مالزی

بلک‌بری و کانادا یا مشارکت یکدیگر برنامه زنان در فضای سایبری را در مالزی گسترش دادند و یک دوره فشرده 5 روزه برگزار کردند.

حمله
1404/08/25 - 18:12- جرم سایبری

حمله سایبری به وب‌سایت‌های دولتی و دفاعی دانمارک

یک گروه هکری طرفدار روسیه اعلام کرد که وب‌سایت‌های دولتی و دفاعی دانمارک را هک کرده است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.