about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

روس‌ها در مورد هزینه و زمان جایگزینی نرم‌افزارهای وارداتی نظرات مختلفی دارند. 

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ نمایندگان اتحادیه صنعتگران و کارآفرینان روسیه بر این باورند استفاده از نرم‌افزارهای بومی از سال 2024 و تجهیزات بومی از سال 2025 امکان‌پذیر نیست، چراکه این اقدام نیازمند هزینه‌های زیادی بوده و جایگزینی تجهیزات می‌بایست به‌تدریج و با در نظر گرفتن مدت‌زمان فرسودگی تجهیزات موجود انجام شود تا هزینه‌ها کمتر شود. 

الکساندر شوخین، رئیس اتحادیه مذکور هزینه جایگزینی محصولات وارداتی در بخش‌های زیربنایی حساس و اطلاعاتی را 1 تریلیون روبل برآورد می‌کند.

به اعتقاد کارشناسان اتحادیه، استفاده از نرم‌افزارها و تجهیزات بومی در بخش‌های زیربنایی حساس و اطلاعاتی باید گام‌به‌گام صورت گیرد و در بازه‌های زمانی در نظر گرفته‌شده تجدیدنظر شود. 

به باور آن‌ها، شرکت‌ها در ابتدا می‌بایست نرم‌افزارهای داخلی را در تجهیزات وارداتی موجود نصب کنند و سپس به‌تدریج نرم‌افزارها را به تجهیزات روس انتقال دهند تا مشکلاتی در ارائه خدمات مخابراتی و اینترنتی، خدمات بانکی و پزشکی به وجود نیاید.

در مقابل، ناتالیا کاسپرسکایا، رئیس انجمن توسعه‌دهندگان محصولات نرم‌افزاری داخلی و رئیس شرکت اینفوواچ و ایوان پاکروفسکی، مدیر اجرایی انجمن توسعه‌دهندگان و تولیدکنندگان تجهیزات الکترونیک روسیه معتقدند زمان استفاده از تجهیزات و نرم‌افزارهای بومی در بخش‌های زیربنایی حساس و اطلاعاتی نباید به 3 سال دیگر موکول شود، چراکه این بخش‌ها خسارت‌های سنگینی در برابر تهدیدات و حملات سایبری متحمل می‌شوند. 

ماکسوت شادایف، وزیر ارتباطات روسیه نیز در مورد هزینه‌هایی که شوخین برآورد کرده معتقد است:

این رقم را نمی‌شود عینی برآورد کرد. بااین‌حال ما بنا به درخواست اتحادیه صنعتگران و کارآفرینان مهلت انتقال به نرم‌افزار داخلی را دو سال تغییر دادیم. در بخش‌های زیربنایی حساس ریسک‌های امنیت سایبری راهی ندارند و بنابراین می‌بایست از راه‌حل‌های نرم‌افزاری خارجی فاصله گرفت، اما روشن است که جایگزینی فقط با محصولات روسی قابل‌رقابت امکان‌پذیر است. بدون شک، هزینه‌های آن‌ها می‌تواند قابل‌توجه باشد، اما ریسک‌ها به‌مراتب جدی‌تر هستند. در بخش‌های حساس همچون بانک‌ها، نیروگاه‌های هسته‌ای و شرکت‌های دفاعی برای آمادگی وقت دارند و توسعه‌دهندگان نرم‌افزار روس نیز می‌توانند طی این مدت نرم‌افزار لازم را توسعه دهند. در اینجا ما دو مسئله مهم را دنبال می‌کنیم: امنیت اختصاصی برقرار می‌کنیم و با پیروی از استراتژی جایگزینی واردات عدم وابستگی به نرم‌افزارهای خارجی را رونق می‌دهیم. به‌علاوه اینکه، تقاضای ضمانت شده برای محصولات جدید روس را نیز فراهم می‌سازیم. 

منبع:

تازه ترین ها
بهبود
1404/11/23 - 09:22- اروپا

بهبود بهداشت سایبری اوکراین با پیوستن به روز اینترنت امن‌تر

اوکراین اعلام کرد که با هدف شکل‌گیری فرهنگ رفتار ایمن آنلاین و بهداشت سایبری اوکراینی‌ها، به روز اینترنت امن‌تر پیوسته است.

ترس
1404/11/23 - 09:08- ایران

ترس رژیم صهیونیستی از تشدید حملات سایبری ایران

سازمان‌های شین‌بت و اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی مدعی افزایش شدید حملات سایبری ایران علیه مقامات و روزنامه‌نگاران شدند.

حضور
1404/11/23 - 08:42- تروریسم سایبری

حضور کارشناسان دفاعی در اجلاس امنیت سایبری تل‌آویو

کارشناسان دفاعی، استارت‌آپ‌ها و سرمایه‌گذاران بین‌المللی برای حضور در اجلاس امنیت سایبری تل‌آویو گرد هم آمدند.