about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

سخنگوی جدید کاخ سفید در اولین نشست خبری خود اظهاراتی در مورد حمله سایبری به سولار ویندز مطرح کرد. 

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ سخنگوی جدید کاخ سفید در گفتگو با خبرنگاران اعلام کرد مقامات آمریکا حق دارند از خود دفاع کرده و به حملات سایبری خارجی پاسخ دهند. 

جنیفر ساکی، سخنگوی کاخ سفید در دولت جدید آمریکا در مورد اینکه آیا دولت جدید تدابیری در راستای حملات سایبری اخیر به سازمان‌های آمریکا در نظر گرفته است اظهار داشت:

 در خصوص سولار ویندز قبلا نیز پیش از تحلیف صحبت کرده‌ایم. ما این حق را برای خود محفوظ می‌دانیم در هرزمانی که انتخاب کنیم و به همان روشی که صلاح می‌دانیم به هرگونه حمله سایبری پاسخ دهیم. 

بر اساس گزارش‌هایی که تاکنون منتشرشده، حمله به سولار ویندز در ماه مارس 2020 رخ داده و هکرها موفق شده‌اند بدافزاری در نسخه به‌روزرسانی نرم‌افزار اوریون مستقر ساخته و با انجام حملات زنجیره تأمین هزاران کاربر این محصول سولار ویندز را آلوده سازند.  

مقامات آمریکا در این حادثه انگشت اتهام را به سمت روسیه و چین نشانه رفته‌اند. وزارت خارجه روسیه این اتهام را رد کرده است. 

منبع:

تازه ترین ها
دوروف:
1404/11/23 - 07:55- تلگرام

دوروف: ایران هم تلگرام را مسدود کرد اما موفق نبود

پاول دوروف٬ بنیان‌گذار تلگرام در واکنش به مسدودسازی این پیام رسان در روسیه نوشت: روسیه در حال محدود کردن دسترسی به تلگرام است تا شهروندانش را مجبور کند به یک اپلیکیشن دولتی و تحت کنترل حاکمیت مهاجرت کنند؛

نخستین
1404/11/23 - 07:52- هوش مصنوعي

نخستین دستیار هوش مصنوعی بانکی در کشور راه اندازی شد

مدیرعامل یک شرکت هوش مصنوعی مستقر در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران از توسعه و راه‌اندازی سامانه‌های مبتنی بر هوش مصنوعی در حوزه بانکی خبر داد.

تامین
1404/11/23 - 07:51- ابزارهای هوشمند

تامین امنیت جام جهانی فوتبال با این سگ‌های عجیب

پلیس مکزیک از سگ‌های رباتیک برای ارزیابی خطرات، پخش زنده ویدیو و محافظت از افسران پلیس در طول جام جهانی فوتبال در سال ۲۰۲۶ استفاده خواهد کرد.