about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار درباره خلأ سواد رسانه‌ای در نهادهای رسمی

در روزهای اخیر با توجه به پخش برخی تصاویر از مقرهای نظامی در صدا و سیما باید خاطرنشان شویم که انتشار برخی ویدئوها می‌تواند جنگ روایت‌ها را علیه ایران تغییر دهد.

ماریا زاخارووا درباره آمریکا و هکرهای اوکراین اظهارنظر کرد. 

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ نماینده رسمی وزارت خارجه روسیه ماریا زاخارووا در کانال تلگرام خود اعلام کرد واشنگتن از فعالیت‌های هکرهای اوکراینی مطلع است، اما فقط تهدیدات سایبری شهروندان روسیه را گزارش می‌دهد.

زاخارووا اعلام کرد:

اما اظهارات شرکای غربی درباره «هکرهای اوکراین» و حملات آن‌ها کجاست؟ کجاست تهدیدات تحریم به این علت که کی‌یف سال‌هاست با جرائم آی‌تی‌ای که از قلمرو ملی و با همدستی سرویس‌های اطلاعاتی ملی انجام می‌شوند، مقابله نکرده است؟ کجاست ... بیانیه‌های کاخ سفید و وزارت خارجه، کجاست سرمقاله‌های روزنامه‌های آمریکایی با سؤال: شاید هکرها فقط روس نباشند؟ 

نماینده رسمی وزارت خارجه روسیه اظهار کرد قربانیان دست‌کم یک گروه سایبری باج افزاری اوکراین حدود 2 هزار نفر در 71 کشور جهان ازجمله ایالات‌متحده هستند و مجموع خسارت ناشی از اقدامات آن‌ها بالغ‌بر 120 میلیون دلار است. 

منبع:

تازه ترین ها
افتتاح
1404/11/09 - 14:43- هوش مصنوعي

افتتاح پردیس بین‌المللی هوش مصنوعی در دبی

یک مدرسه هوش مصنوعی و کدنویسی مستقر در بریتانیا قصد دارد یک پردیس بین‌المللی در دبی افتتاح کند.

ارائه
1404/11/09 - 14:22- سایرفناوری ها

ارائه ویژگی‌های محافظتی در برابر سرقت توسط اندروید

اندروید در حال ارائه ویژگی‌های محافظتی در برابر سرقت باهدف کاهش کلاهبرداری مالی و محافظت از داده‌های شخصی است.

حمایت
1404/11/09 - 14:21- آمریکا

حمایت کمیسیون تجارت فدرال از احراز هویت سنی آنلاین

یکی از کمیسرهای کمیسیون تجارت فدرال آمریکا می‌گوید احراز هویت سنی در فضای آنلاین می‌تواند راهی مؤثر برای حفاظت از کودکان باشد، بدون آنکه نوآوری یا نقش والدین را تضعیف کند.