about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

رئیس امنیت سایبری دولت اوکراین از مقابله مؤثر در برابر حملات تمام عیار سایبری و هکری روسیه خبر داد.

مرکز هماهنگی ملی امنیت سایبری اوکراین (NCCC) در صفحه فیسبوک خود در 2 سپتامبر اعلام کرد که واکنش اوکراین به حملات سایبری روسیه به بخشی جدایی ناپذیر از مقابله با تهاجم تمام عیار روسیه تبدیل شده است.

ناتالیا کاچوک (Nataliia Tkachuk)، دبیر مرکز هماهنگی ملی امنیت سایبری و رئیس بخش اطلاعات و امنیت سایبری شورای امنیت ملی و دفاع اوکراین گفت:

امروز، حملات سایبری جزء تکاملیافتهای از جنگ روسیه علیه اوکراین است. به لطف هماهنگی و مشارکت مؤثر همه عوامل امنیت سایبری، ما نه تنها توانستیم با روسیه مقابله کنیم؛ بلکه به یک الگو برای کل جهان تبدیل شدیم. مهمتر از همه اینکه ما خطر احتمالی را درک کردیم و برای رویارویی با آن آماده شدیم و در برابر حملات سایبری دشمن به صورت هماهنگ واکنش نشان دادیم. هدف اصلی در حال حاضر حفظ این یکپارچگی و ادامه نزدیک شدن به روند تضمین امنیت سایبری در اوکراین به طور نظام مند است.

کاچوک در اجلاس فناوری اطلاعات دووکس (Devoxx) اوکراین، مؤلفه سایبری جنگ را تشریح کرد و به دستاوردهای مرکز هماهنگی ملی امنیت سایبری اوکراین و جنگجویان سایبری اوکراینی اشاره کرد.

وی در انتها از شرکای بین المللی و داوطلبانی که در کنار اوکراین در جنگ جهانی سایبری می جنگند، تشکر کرد.

منبع:

تازه ترین ها
همکاری
1404/05/27 - 12:12- آمریکا

همکاری فاکسکان و سافت‌بانک در پروژه استار گیت

فاکسکان و سافت‌بانک تجهیزات مرکز داده را در اوهایو برای پروژه استار گیت تولید می‌کنند.

میزان
1404/05/27 - 12:07- اروپا

میزان پوشش بیمه سایبری در سال 2025

تنها ۴۷ درصد از مشتریان واجد شرایط، پوشش بیمه سایبری در سال ۲۰۲۵ دارند.

نیمی
1404/05/27 - 11:56- اقیانوسیه

نیمی از کاربران اینترنت استرالیا قربانی جرایم سایبری

طبق گفته مؤسسه جرم‌شناسی استرالیا، تقریباً نیمی از کاربران اینترنت در این کشور، قربانی جرایم سایبری هستند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.