about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار درباره خلأ سواد رسانه‌ای در نهادهای رسمی

در روزهای اخیر با توجه به پخش برخی تصاویر از مقرهای نظامی در صدا و سیما باید خاطرنشان شویم که انتشار برخی ویدئوها می‌تواند جنگ روایت‌ها را علیه ایران تغییر دهد.

وزارت ارتباطات و انفورماتیک اندونزی نسبت به نظارت مستمر سایبری بر محتوای مستهجن فضای دیجیتال اطمینان داد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبریان؛ وزارت ارتباطات و انفورماتیک اندونزی تضمین داد که نظارت سایبری برای حذف محتوای مستهجن توزیع شده در فضای دیجیتال ادامه خواهد داشت.

جانی جی پلات (Johnny G. Plate)، وزیر ارتباطات و انفورماتیک اندونزی اعلام کرد که گشت سایبری روزانه بدون تأخیر انجام می‌شود تا از فضای دیجیتال سالم و ایمن برای همگان اطمینان حاصل شود.

وی تصریح کرد :

«این (گشت سایبری) بدون توقف شامل نظارت بر محتوای بزرگسالان، به ویژه پورنوگرافی کودکان است زیرا پورنوگرافی کودکان در همه کشورها ممنوع است. در یک هفته گذشته، ما هزاران حساب کاربری را به همین دلیل حذف کردیم.»

علاوه بر هزاران حساب کاربری، بیش از یک میلیون قطعه محتوای مستهجن، که در فضای مجازی قابل دسترسی بود، در مدت یک هفته در اندونزی حذف شد.

پلات تأکید کرد که این وزارتخانه به تنهایی در مدیریت محتوای مستهجن عمل نمی‌کند، بلکه با سایر طرف‌ها مانند پلتفرم‌های موتورهای جستجو و اپراتورهای تلفن همراه نیز همکاری خواهد داشت.

به گفته این مقام اندونزیایی، وزیر ارتباطات و انفورماتیک همچنین برای پیگیری مشکل پورنوگرافی موجود در فضای دیجیتال با پلیس همکاری می‌کند. ان وزارتخانه در رسیدگی به این مشکل، همیشه با دیگران هماهنگ است تا دسترسی به فضای دیجیتال اندونزی را حذف کند.

این در حالی است که اجرای قانون زیر نظر پلیس انجام می‌شود.

علاوه بر این، مواقعی وجود دارد که کاربران اینترنت در اندونزی از شبکه خصوصی مجازی (VPN) برای حفظ حریم خصوصی استفاده می‌کنند.

با این حال پلات از مردم خواست در استفاده از این شبکه عاقلانه عمل کنند و به دیگران آسیب نرسانند.

او تأیید کرد که استفاده از وی‌پی‌ان مستلزم اخلاق شخصی قوی و انعطاف‌پذیری اخلاقی است، زیرا خارج از اختیارات سازمان دهندگان سیستم الکترونیکی است.

وزیر ارتباطات و انفورماتیک اندونزی اظهار داشت :

«به محض استفاده از وی‌پی‌ان، ما وارد یک فضای خصوصی می‌شویم و نمی‌توانیم محتوای منفی را در آن پخش کنیم.»

منبع:

تازه ترین ها
افتتاح
1404/11/09 - 14:43- هوش مصنوعي

افتتاح پردیس بین‌المللی هوش مصنوعی در دبی

یک مدرسه هوش مصنوعی و کدنویسی مستقر در بریتانیا قصد دارد یک پردیس بین‌المللی در دبی افتتاح کند.

ارائه
1404/11/09 - 14:22- سایرفناوری ها

ارائه ویژگی‌های محافظتی در برابر سرقت توسط اندروید

اندروید در حال ارائه ویژگی‌های محافظتی در برابر سرقت باهدف کاهش کلاهبرداری مالی و محافظت از داده‌های شخصی است.

حمایت
1404/11/09 - 14:21- آمریکا

حمایت کمیسیون تجارت فدرال از احراز هویت سنی آنلاین

یکی از کمیسرهای کمیسیون تجارت فدرال آمریکا می‌گوید احراز هویت سنی در فضای آنلاین می‌تواند راهی مؤثر برای حفاظت از کودکان باشد، بدون آنکه نوآوری یا نقش والدین را تضعیف کند.