about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

پلیس ایالت ناگالند در هند در مورد چارچوب داوطلبانه جرایم سایبری اطلاع‌رسانی کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ پلیس ناگالند در هند اعلام کرد که به منظور مقابله و کاهش خطر جرایم سایبری و تضمین یک فضای سایبری پاک و ایمن، مرکز هماهنگی جرایم سایبری هند (I4C) وزارت امور داخلی (MHA) یک چارچوب داوطلب جرایم سایبری توسعه داده است. چارچوبی که مشارکت شهروندان را در مقابله با تهدید جرایم سایبری امکان‌پذیر می‌کند.

پلیس ناگالند در بیانیه‌ای مطبوعاتی که از طریق اداره روابط عمومی و اطلاعات (DIPR) منتشر شد، گفت :

«چارچوب داوطلبانه جرایم سایبری با هدف گرد هم آوردن شهروندان علاقه‌مند به خدمت به جامعه، تهیه شده است.»

چارچوب داوطلبانه جرایم سایبری را می‌توان از طریق پورتال ملی گزارش جرایم سایبری (NCRP) (www.cybercrime.gov.in) در دسترس قرار داد. هر شهروند هندی می‌تواند با ثبت‌نام در پورتال ملی گزارش جرایم سایبری به عنوان «داوطلب سایبری» با کلیک روی برگه ثبت‌نام به عنوان داوطلب و پیروی از دستورالعمل‌های داده شده، ارتباط برقرار کند. داوطلبان به عنوان پل ارتباطی بین سازمان‌های مجری قانون دولتی و شهروندان عمل و به گسترش آگاهی در میان مردم کمک خواهند کرد.

کارشناسان معتقدند که با توجه به افزایش سریع جرایم سایبری و استفاده از فناوری‌های نوظهور از سوی مجرمان سایبری، آگاهی عموم مردم از شیوه‌های عمل جرایم سایبری ضروری است.

این داوطلبان به عنوان ابزاری برای گسترش آگاهی در بین عموم مردم، برای دسترسی به مردم از طریق پلتفرم‌های مختلف رسانه‌های اجتماعی یا هر وسیله ارتباطی دیگر عمل خواهند کرد.

منبع:

تازه ترین ها
راه‌اندازی
1404/11/10 - 17:47- هوش مصنوعي

راه‌اندازی عامل مرورگر هوش مصنوعی در کروم

گوگل در حال راه‌اندازی یک عامل مرورگر مبتنی بر هوش مصنوعی در داخل کروم است.

آموزش
1404/11/10 - 17:21- هوش مصنوعي

آموزش رایگان هوش مصنوعی به کارگران در بریتانیا

بریتانیا، آموزش رایگان هوش مصنوعی را تا سال ۲۰۳۰ به ۱۰ میلیون کارگر گسترش می‌دهد.

محاکمه
1404/11/10 - 16:40- آمریکا

محاکمه شرکت متا به دلیل ادعای استثمار کودکان

شرکت متا به دلیل ادعای استثمار کودکان در ایالت نیومکزیکو با محاکمه روبرو است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.