about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

انتشار شده در تاریخ

اطلاعات لپ‌تاپ به سرقت رفته، چه بوده

 

به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ در حالی لپ‌تاپ حاوی اطلاعات سری آمریکا از مقامات امنیتی به سرقت رفت که گفته می‌شود اطلاعات مهمی درباره ترامپ و هیلاری کلینتون روی آن بوده است.

سارق توانست در منطقه Bath Beach بروکلین، کنار خانه مأمور امنیتی، لپ‌تاپ را به سرقت ببرد. دوربین‌های تلویزیونی مردی سفید در لباس تیره را ضبط کرده‌اند که از درب عقب شورولت مالیبو خارج می‌شود بدون اینکه به ماشین آسیب بزند.
گفته می‌شود اطلاعاتی درباره برج ترامپ و نقشه‌های ساختمان (پروتکل تخلیه)، در کنار اطلاعات مهم دیگری درباره پاپ فرانسیس و هیلاری کلینتون داخل لپ‌تاپ بوده است.
پلیس نیویورک دست به جستجوی وسیع برای یافتن سارق زده اما خبری از سارق و لپ‌تاپ نشده است. مقامات امنیتی در اطلاعیه‌ای رسمی تأیید کردند دزد به یکی از کارمندان آن‌ها در محله بروکلین زده است!
سی بی اس در گزارشی اعلام کرد ممکن است دست‌یابی به اطلاعات داخل لپ‌تاپ، امنیت ملی آمریکا را به خطر بیندازد.
نکته حائز اهمیت این است که گفته می‌شود علاوه بر لپ‌تاپ، اسناد دیگری از داخل ماشین نیز سرقت شده است. گفته می‌شود مقامات امنیتی قادر نیستند دیتای داخل لپ‌تاپ را از راه دور نابود کنند، هرچند از سیستم رمزگذاری شده چندلایه برای حفظ دیتای لپ‌تاپ استفاده‌شده است اما به‌هرحال عدم توانایی در تخریب از راه دور دیتا برای مقامات امنیتی یک ضعف بزرگ محسوب می‌شود.
 این سرقت یک آبروریزی تمام‌عیار برای سرویس اطلاعاتی امریکا محسوب می‌شود. هفته گذشته مردی با عبور از فنس های کاخ سفید وارد محوطه اصلی شد و به مدت 16 دقیقه توانست به گشت‌وگذار بپردازد. همچنین چند مأمور به دلیل گرفتن عکس با نوه پسری در حال خواب ترامپ مورد بازجویی قرارگرفته‌اند.

 

تازه ترین ها
اعطای
1404/11/18 - 16:06- آسیا

اعطای ۴۴ میلیارد دلار بیت‌کوین به عنوان پاداش تبلیغاتی

یک صرافی ارز دیجیتال در کره جنوبی به طور تصادفی بیش از 44 میلیارد دلار بیت‌کوین به عنوان پاداش تبلیغاتی به مشتریان خود داد.

شناسایی
1404/11/18 - 15:49- آمریکا

شناسایی متخلفان در مترو نیویورک با استفاده از هوش مصنوعی

سازمان حمل‌ونقل متروپولیتن نیویورک در حال آزمایش دروازه‌هایی در مترو است که از دوربین‌های مجهز به هوش مصنوعی برای جمع‌آوری داده درباره افرادی که مظنون به عدم پرداخت کرایه هستند استفاده می‌کنند.

تکذیب
1404/11/18 - 15:39- جرم سایبری

تکذیب حمله سایبری به قبرس

وزارت نوآوری و پژوهش روز جمعه ادعاهای منتشرشده در رسانه‌های خبری بین‌المللی مبنی بر هدف قرار گرفتن قبرس در یک حمله سایبری گسترده به همراه بیش از ۳۶ کشور دیگر را رد کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.