about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

منابع خبری می‌گویند سازمان‌های دولتی ایالت مِین آمریکا که قربانی هکر‌ها شده‌اند، از یک نقص در ابزار انتقال فایل MOVEit استفاده می‌کردند.

به  گزارشکارگروه حملات سایبری سایبربان به نقل از انگجت، این آژانس‌های دولتی در واقع جدیدترین نهاد‌هایی هستند که تحت تأثیر هک گسترده این نرم‌افزار قرار گرفته‌اند.

در اطلاعیه‌ای که دولت ایالتی مِین درباره حادثه امنیت سایبری منتشر کرده، اعلام شده که این رویداد تقریباً ۱/۳ میلیون نفر را تحت تأثیر قرار داده است که در واقع کل جمعیت این ایالت را شامل می‌شود.

ایالت مین اولین بار در ۳۱ می‌سال جاری میلادی (۱۰ خرداد) متوجه آسیب‌پذیری نرم‌افزار MOVEit شد و اعلام کرد که مجرمان سایبری توانسته‌اند در روز‌های ۲۸ و ۲۹ می‌ به فایل‌های آژانس‌های مختلف دسترسی یافته و آن‌ها را دانلود کنند.

با وجود اینکه ماهیت داده‌های سرقت شده برای هر فرد بر اساس تعامل او با یک آژانس خاص متفاوت است، اما هکر‌ها نام، شماره تامین اجتماعی، تاریخ تولد، گواهینامه رانندگی، شماره شناسایی ایالتی و همچنین شماره شناسایی مالیات‌دهندگان را سرقت کرده اند.

در برخی موارد، مجرمان سایبری حتی توانسته‌اند از اطلاعات بیمه پزشکی و درمانی افراد سوء استفاده کنند.

بیش از ۵۰ درصد از داده‌های سرقت شده مربوط به وزارت بهداشت و خدمات انسانی و نیز وزارت آموزش مِین بوده است.

دولت ایالتی به محض اطلاع از این حادثه، دسترسی اینترنتی به سرور MOVEit را مسدود کرد. 

گروه باج‌افزاری Clop که گمان می‌رود پشت حملات قبلی باشد، هنوز اطلاعات دزدیده شده از آژانس‌های دولتی مین را منتشر نکرده است.

گروه باج‌افزاری Clop پیش از این هم مسئولیت هک اداره آموزش شهر نیویورک را بر عهده گرفته بود که در آن اطلاعات حدود ۴۵ هزار دانش آموز به سرقت رفت.

تازه ترین ها
استفاده
1404/05/20 - 21:32- هوش مصنوعي

استفاده از هوش مصنوعی برای مبارزه با جرم

وزارت کشور امارات متحده عربی از هوش مصنوعی و قوانین مدرن برای مبارزه با جرم استفاده می‌کند.

وابستگی
1404/05/20 - 21:11- هوش مصنوعي

وابستگی بیش از حد کاربران به چت جی‌پی‌تی

سم آلتمن اعلام کرد که اقلیتی از کاربران چت جی‌پی‌تی در معرض آسیب ناشی از وابستگی بیش از حد به مدل‌ها هستند.

شکست
1404/05/20 - 20:36- اروپا

شکست ویکی‌پدیا در مقابل قانون ایمنی آنلاین بریتانیا

گرداننده ویکی‌پدیا در چالش دادگاهی علیه مقررات قانون ایمنی آنلاین بریتانیا شکست خورد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.