about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

انتشار شده در تاریخ

اطلاعات برخی از کاربران کانادایی هک شد

هکرها با هدف گرفتن یک شرکت کانادایی که پشتیبان فرم‌های گفتگوی آنلاین است، اطلاعات ۲.۷ میلیون کاربر را به خطر انداخته اند.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ به نقل از اینترنشنال بیزینس تایم، هکرها یک بار دیگر شرکت کانادایی Verticalscope را هدف گرفته اند. این شرکت مدیریت صدها وب سایت و فروم های گفتگوی آنلاین را دارد.

 این شرکت بیش از ۴۵ میلیون حساب کاربری دارد و نفوذ هکرها به آن اطلاعات حداقل ۲.۷ میلیون کاربر را به خطر انداخته است.

 این شرکت کانادایی مسئولیت پشتیبانی از انجمن و شبکه های آنلاین در حوزه های مختلف از فضای سبز و خودروسازی تا ورزش و فناوری را برعهده دارد.

این درحالی است که  آلکس هولدن  کارشناس امنیت سایبری هفته گذشته اعلام کرد هکرها مشغول فروش اجازه دسترسی به سایت Verticalscope.com و چند سایت دیگر تحت عملیات این شرکت هستند.

البته در ژوئن ۲۰۱۶میلادی نیز این شرکت اعلام کرد که اطلاعات کاربرانش فاش  شده است.

تازه ترین ها
پیش‌بینی
1404/11/17 - 17:24- هوش مصنوعي

پیش‌بینی خطر زوال عقل و سرطان توسط هوش مصنوعی

محققان دانشگاه ماساچوست، یک مدل هوش مصنوعی برای پیش‌بینی سن، خطر زوال عقل، جهش‌های توموری و سرطان، رونمایی کرده‌اند.

جدال بنیان‌گذار تلگرام با نخست‌وزیر اسپانیا

پدرو سانچز ادعاهای پاول دوروف مبنی بر اینکه ممنوعیت رسانه‌های اجتماعی، آزادی‌های آنلاین را تهدید می‌کند، رد کرد.

بررسی ممنوعیت استفاده کودکان از رسانه‌های اجتماعی در آلمان

حزب دموکرات مسیحی آلمان محدودیت‌های سنی برای استفاده از رسانه‌های اجتماعی برای افراد زیر ۱۶ سال را بررسی می‌کند.