about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

انتشار شده در تاریخ

اضافه شدن پخش زنده پهپادها به توییتر

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ این تحول ظرف چند هفته آینده رخ می‌دهد و جستجو در میان مجموعه محتوای ارسالی از طریق پهپادها هم به‌سادگی ممکن خواهد بود. کنترل مدت‌زمان پخش تصاویر زنده نیز در این طرح پیش‌بینی‌شده است.

در اولین گام پهپادهای ساخت شرکت DJI در قالب این طرح یادشده مورد پشتیبانی قرارگرفته‌اند و امکان پخش تصاویر ویدئویی آن‌ها در توییتر به وجود آمده است.

به نظر می‌رسد این قابلیت امکانات جالبی را در اختیار کاربران خواهد گذاشت و به‌عنوان‌مثال از این طریق می‌توان پی برد چه تصاویر زنده‌ای از رویدادهای المپیک یا یک تجمع سیاسی، تظاهرات، رویداد فرهنگی و... با پهپادها در حال تهیه است و سپس آن‌ها را به‌طور زنده مشاهده کرد.

علاوه بر این با افزوده شدن هشتگ به این مطالب دسته‌بندی و یافتن موضوعات جذاب تسهیل می‌شود. خود توییتر برخی مقوله‌ها را از قبل به همین منظور با هشتگ در نظر گرفته که ازجمله آن‌ها می‌توان به موسیقی و مسافرت اشاره کرد. قرار است در آینده نزدیک با به‌روز شدن پریسکوپ مدت‌زمان در دسترس باقی ماندن این ویدئوهای زنده نیز راحت‌تر مدیریت شود.

تازه ترین ها
تصمیم‌گیری
1404/05/30 - 11:03- آسیا

تصمیم‌گیری درباره جریمه اس کی تلکام

نهاد ناظر حفاظت از داده‌ها روز پنجشنبه اعلام کرد هفته آینده جلسه‌ای عمومی برگزار خواهد کرد تا درباره اعمال جریمه علیه شرکت اس کی تلکام به‌دلیل یک نقض امنیتی بزرگ که ده‌ها میلیون مشتری را تحت تأثیر قرار داده است، تصمیم‌گیری کند.

محدودیت
1404/05/30 - 10:34- آسیب پذیری

محدودیت دسترسی شرکت‌های چینی توسط مایکروسافت

مایکروسافت اعلام کرد که دسترسی برخی شرکت‌های چینی به سیستم هشدار زودهنگام خود برای آسیب‌پذیری‌های امنیت سایبری را محدود کرده است.

اتهام
1404/05/30 - 10:24- جرم سایبری

اتهام به جوان آمریکایی در پرونده رپربات

وزارت دادگستری ایالات متحده اعلام کرد یک مرد ۲۲ ساله اهل اورگن به اتهام راه‌اندازی یک سرویس قدرتمند بات‌نت اجاره‌ای که برای انجام صدها هزار حمله سایبری در سراسر جهان استفاده شده است، تحت پیگرد قضایی قرار گرفته است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.