about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

رییس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی گفت: اصلاح مدل تعرفه‌ای که اختلاف تعرفه‌های اینترنت سیار و ثابت است، هدف ماست تا این فاصله باعث افزایش اتصال کاربران در شبکه ثابت شود.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ امیر محمد زاده لاجوردی رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در چهارمین رویداد هفته ایران دیجیتال گفت:

در لایه دسترسی اصلاح الگوی مصرف در دستور کار وزارت ارتباطات است. ۸۰ درصد ترافیک ما روی شبکه سیار است که برای ما چالش‌هایی را ایجاد کرده است. بار ترافیکی کاربران ما کاملاً بر شبکه سیار است. بنابراین توسعه شبکه ثابت یکی از کارهایی است که ما در لایه دسترسی در حال انجام آن هستیم.

وی افزود: اصلاح مدل تعرفه‌ای که اختلاف تعرفه‌های اینترنت سیار و ثابت است، هدف ماست تا این فاصله باعث افزایش اتصال کاربران در شبکه ثابت شود.

لاجوردی با بیان اینکه توسعه شبکه ملی اطلاعات اولویت اصلی وزارت ارتباطات است تصریح کرد: اولویت ما در وزارتخانه توسعه شبکه ملی اطلاعات است. بهمن ماه سال گذشته مرکز ملی فضای مجازی توسعه را از ۲۳ درصد به ۵۷ درصد اعلام کرد.

وی با اشاره به محتوا به عنوان بخشی از شبکه ملی اطلاعات گفت: فعلاً در معماری سند کلان این شبکه فقط زیرساخت ارائه خدمات و سرویس‌ها مطرح است.

لاجوردی در خصوص ظرفیت شبکه انتقال در کشور افزود: ظرفیت شبکه انتقال ما تا انتهای امسال دو برابر می‌شود و به ۷۲ ترابیت بر ثانیه می‌رسد و همچنین در شبکه IP هم تا پایان سال شاهد افزایش ۵۰ درصدی ظرفیت شبکه خواهیم بود.

وی با بیان اینکه به دنبال توسعه نسل پنجم تلفن همراه هستیم، گفت: در حال حاضر، متوسط تأخیر در تهران ۱۰ میلی ثانیه است و در نسل سوم یا 3G تأخیر ۴۰ مینی ثانیه است و در نسل چهارم 4G حدود ۳۰ ثانیه است.

کد خبر 5927383

منبع:

تازه ترین ها
افشای
1404/07/14 - 15:45- جنگ سایبری

افشای کارزار اطلاعاتی چین علیه منافع آمریکا در فیلیپین

گزارش تازه‌ی خبرگزاری رویترز نشان می‌دهد که چین با استفاده از شبکه‌ای از حساب‌های جعلی در شبکه‌های اجتماعی، کارزار اطلاعاتی گسترده‌ای برای تضعیف روابط آمریکا و فیلیپین اجرا کرده است.

راهنمای
1404/07/14 - 15:37- آمریکا

راهنمای جدید وزارت کار آمریکا برای تقویت امنیت سایبری

وزارت کار ایالات متحده امسال راهنمای امنیت سایبری خود را گسترش داده تا علاوه بر طرح‌های بازنشستگی تحت قانون تأمین درآمد بازنشستگی کارکنان، تمام طرح‌های مزایای کارکنان از جمله طرح‌های سلامت را نیز در بر گیرد.

رونمایی
1404/07/14 - 15:31- سایرفناوری ها

رونمایی شرکت متا از کابل زیردریایی آسیا و اقیانوسیه

شرکت متا از یک سیستم کابل زیردریایی برای تقویت اتصال آسیا و اقیانوسیه رونمایی کرد.