about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

شرکت اپل امروز آپدیت امنیتی را برای آسیب پذیری های روز صفر تحت بهره برداری در آی او اس و مک او اس منتشر کرد.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ شرکت اپل آپدیت های امنیتی را برای اصلاح دو آسیب پذیری روز صفر منتشر کرده است. یکی از این آسیب پذیری های به صورت عمومی افشا شده و آسیب پذیری دیگر، در حملات مورد بهره برداری مهاجمین قرار گرفته است. مهاجمین با بهره برداری از این آسیب پذیری، آیفون ها و مک ها را هک می کند.

اولین آسیب پذیری که امروز اصلاح شد (CVE-2022-22587) یک باگ خرابی حافظه در IOMobileFrameBuffer است که iOS، iPadOS و macOS Monterey را تحت الشعاع قرار می دهد. 

بهره برداری موفق از این باگ منجر به اجرای کد دلخواه بر روی دستگاه در معرض خطر گرفته است. طبق ادعای اپل این باگ به صورت فعالی مورد بهره برداری قرار داشته است.

لیست کامل دستگاه های تحت الشعاع قرار گرفته توسط این آسیب پذیری عبارت است از:

  • iPhone 6s به بعد
  • تمامی مدل های iPad Pro
  • iPad Air 2 به بعد
  • نسل پنجم به بعد آی پد 
  • iPad mini 4 به بعد
  • iPod touch (نسل هفتم)
  • macOS Monterey

این باگ توسط محققینی به نام میثم فیروزی و Siddharth Aeri شناسایی شده بود.

دومین باگ روز صفر یک باگ سافاری وب کیت در آی او اس و آی پد او اس است که این امکان را به وبسایت ها می داد تا فعالیت های مرورگر کاربران و هویت آن ها را ردیابی کنند. 

این آسیب پذیری (CVE-2022-22594) روز 28 نوامبر 2021 توسط مارتین باجانیک، محقق شرکت فینگرپرینت جی اس شناسایی و روز 14 ژانویه 2022 به صورت عمومی افشا شد. 

 این باگ امروز در آپدیت امنیتی iOS 15.3 و iPadOS 15.3 اصلاح شد. 

منبع:

تازه ترین ها
بررسی
1404/11/19 - 06:16- آسیا

بررسی حملات سایبری علیه نهادهای دولتی آذربایجان

حملات سایبری که بخش‌های دولتی و بانکی را در آذربایجان هدف قرار داده بودند، بررسی شدند.

ضرورت
1404/11/19 - 06:02- آسیا

ضرورت تقویت تاب‌آوری سایبری در بخش‌های کلیدی قطر

کارشناسان بر ارزش سرمایه‌گذاری‌های پیشگیرانه در زیرساخت کلید عمومی و تقویت تاب‌آوری سایبری در بخش‌های کلیدی قطر تأکید کردند.

اعطای
1404/11/18 - 16:06- آسیا

اعطای ۴۴ میلیارد دلار بیت‌کوین به عنوان پاداش تبلیغاتی

یک صرافی ارز دیجیتال در کره جنوبی به طور تصادفی بیش از 44 میلیارد دلار بیت‌کوین به عنوان پاداش تبلیغاتی به مشتریان خود داد.