about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

انتشار شده در تاریخ

اشکال نرم‌افزاری4.3 میلیون خودروی آمریکایی

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ اشکال مذکور باعث می‌شود کیسه هوای خودروهای ساخت جنرال موتور به‌موقع عمل نکند و نتیجه این امر تابه‌حال مرگ یک نفر و جراحت سه نفر دیگر بوده است.

خودروهایی که دارای این نقص هستند عمدتا در خود آمریکا مورداستفاده قرارگرفته‌اند. مشکل یادشده مربوط به بخش حسگر و تشخیص وضعیت این خودروهاست که درواقع رایانه‌ای کوچک برای کنترل عملکرد کیسه هواست. نقص یادشده باعث شده نه‌تنها کیسه هوای اتومبیل‌های جنرال موتور به‌موقع باز نشود، بلکه موجب شده تا کمربند ایمنی این خودروها هم بعد از ترمز شدید اتومبیل عمل نکند و سرنشینان به شیشه برخورد کنند.

جنرال موتور اولین بار در می سال 2014 از این موضوع مطلع شد. در آن زمان یک خودروی Chevrolet Silverado تصادف کرد ولی کیسه هوای آن باز نشد. پس‌ازاین حادثه جنرال موتور با شرکت دلفی تماس گرفت و دو شرکت با بررسی نرم‌افزار کیسه هوا سرانجام تصمیم به فراخوان جمع‌آوری 4.3 میلیون خودروی این شرکت از بازار گرفتند.

چندی قبل شرکت فورد هم به دلایل مشابهی حدود 2.4 میلیون خودروی ساخت خود را موردبررسی مجدد قرارداد. مدل‌های جمع‌آوری‌شده بین سال‌های 2012 تا 2015 ساخته‌شده بودند.

تازه ترین ها
کلنگ‌زنی
1404/05/29 - 09:25- آمریکا

کلنگ‌زنی مرکز فناوری و امنیت سایبری میسیسیپی

میسیسیپی گامی بزرگ در مقابله با تهدیدهای سایبری برداشته است؛ روز سه‌شنبه رهبران ایالت، کلنگ آغاز ساخت مرکزی را به زمین زدند که می‌تواند به یکی از مهم‌ترین مراکز امنیت سایبری کشور تبدیل شود.

افشا
1404/05/29 - 09:19- جرم سایبری

افشا اطلاعات نزدیک به ۵۰ هزار نفر در حمله سایبری فوریه

یک حمله سایبری به شورای بازرگانی ایالت نیویورک موجب دسترسی هکرها به اطلاعات حساس بیش از ۴۷ هزار نفر شد.

حمله
1404/05/29 - 09:10- جرم سایبری

حمله باج‌افزاری به شرکت داروسازی اینوتیو

یک شرکت تحقیقاتی دارو مستقر در ایندیانا اعلام کرد که حمله اخیر باج‌افزاری موجب اختلال در فعالیت‌های تجاری آن شده و این شرکت را وادار به خاموشی سیستم‌های حیاتی کرده است.