about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار درباره خلأ سواد رسانه‌ای در نهادهای رسمی

در روزهای اخیر با توجه به پخش برخی تصاویر از مقرهای نظامی در صدا و سیما باید خاطرنشان شویم که انتشار برخی ویدئوها می‌تواند جنگ روایت‌ها را علیه ایران تغییر دهد.

انتشار شده در تاریخ

اشتراک گذاری اطلاعات مردم با دولت

برخی شرکت های چین، بدون اطلاع کاربران، اطلاعات آن ها را در اختیار دولت قرار می دهند.


به گزارش کارگروه امنیت سایبربان به نقل از اس سی مگزین؛ شرکت «Airbnb» بدون اجازه کاربرانش، اطلاعات آن ها را در اختیار دولت چین قرار می دهد.

 

این شرکت، در گزارشی اعلام کرد که طبق قوانین داخلی، این مجموعه موظف به ارائه اطلاعات کاربران به دولت چین است و این موضوع، تا چندی پیش مخفی مانده بود. تا این که در 30 مارس امسال، برخی اطلاعات از شرکت نام برده فاش شدند و در آن ها اسنادی وجود داشتند که خبر از نقض حریم خصوصی کاربران می دادند.

 

از این اسناد، داده هایی به دست آمدند که نشان می دهند خیلی از صاحبان مشاغل مرتبط با هتل ها و مسکن و بسیاری از حرفه های دیگر - که اطلاعات کاربران را در اختیار دارند - موظف هستند آن ها را در اختیار دولت چین قرار دهند و شرکت یادشده، فقط نمونه ای کوچک از این موضوع است.

 

بسیاری از کشورها مانند چین، به حریم شخصی کاربران اهمیت نمی دهند و به آسانی با نقض آن، اطلاعات افراد را در اختیار می گیرند و با انباشتن این داده ها، به «Big Data» می رسند که از پایش آن ها، می توان به دانستنی های گوناگونی دسترسی پیدا کرد.

 

تازه ترین ها
شکایت
1404/11/08 - 16:09- اروپا

شکایت نهاد ناظر اتریشی از مایکروسافت

مایکروسافت به طور غیرقانونی و بدون رضایت معتبر، کوکی‌های ردیابی را در دستگاه یک کودک قرار داده است.

هزینه‌های
1404/11/08 - 15:44- اروپا

هزینه‌های امنیت سایبری در بریتانیا افزایش می‌یابد

شرکت‌های بریتانیایی قصد دارند هزینه‌های امنیت سایبری را بیشتر از ۱۰ درصد افزایش دهند.

انتقاد
1404/11/08 - 14:35- آمریکا

انتقاد مدیرعامل اوپن‌اِی‌آی از اداره مهاجرت و گمرک آمریکا

سم آلتمن، مدیرعامل شرکت اوپن‌اِی‌آی، پس از قتل الکس پرتی، از اداره مهاجرت و گمرک به دلیل افراط‌گرایی انتقاد کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.