about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

انتشار شده در تاریخ

اسکن عنبیه نیم میلیون آمریکایی

به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ برای کاربران نگران از حفظ حریم خصوصی انتشار خبر ذخیره اسکن عنبیه نیم میلیون آمریکایی به‌اندازه کافی عصبانی کننده بوده است.

دپارتمان سن برناردینو اف بی آی، روزانه 200 عنبیه چشم بازداشت‌شدگان را به‌وسیله نرم‌افزار مخصوص در خود ذخیره می‌کند تا دیتابیس هویت بیومتریک خود را کامل کند و این موضوع باعث خشم مدافعان حفظ حریم خصوصی در این کشور شده است.

اف بی آی همچنین دست به جمع‌آوری اطلاعات شخصی به‌وسیله سیستم شناسایی چهره پرداخته و اطلاعات نیم میلیون را در خود ذخیره کرده است.

مدافعان حفظ حریم خصوصی بیم آن دارند که اف بی آی دست به جمع‌آوری گسترده اسکن عنبیه چشم کاربران بزند و به دنبال آن ساخت دیتابیس جهانی از کاربران آنلاین می‌تواند مشکلات امنیتی جدی را برای مخالفان طرح به وجود آورد.

اف بی آی تلویحاً اعلام کرده برنامه به‌اصطلاح آزمایشی‌اش نقض حریم خصوصی نیست!

تازه ترین ها
کلنگ‌زنی
1404/05/29 - 09:25- آمریکا

کلنگ‌زنی مرکز فناوری و امنیت سایبری میسیسیپی

میسیسیپی گامی بزرگ در مقابله با تهدیدهای سایبری برداشته است؛ روز سه‌شنبه رهبران ایالت، کلنگ آغاز ساخت مرکزی را به زمین زدند که می‌تواند به یکی از مهم‌ترین مراکز امنیت سایبری کشور تبدیل شود.

افشا
1404/05/29 - 09:19- جرم سایبری

افشا اطلاعات نزدیک به ۵۰ هزار نفر در حمله سایبری فوریه

یک حمله سایبری به شورای بازرگانی ایالت نیویورک موجب دسترسی هکرها به اطلاعات حساس بیش از ۴۷ هزار نفر شد.

حمله
1404/05/29 - 09:10- جرم سایبری

حمله باج‌افزاری به شرکت داروسازی اینوتیو

یک شرکت تحقیقاتی دارو مستقر در ایندیانا اعلام کرد که حمله اخیر باج‌افزاری موجب اختلال در فعالیت‌های تجاری آن شده و این شرکت را وادار به خاموشی سیستم‌های حیاتی کرده است.