about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

انتشار شده در تاریخ

اسپمرها مسببان احتمالی رسوایی اخیر فیسبوک

وب‌سایت وال‌استریت ژورنال اخیرا در گزارشی مدعی شده است که فیسبوک گمان می‌کند سرقت اطلاعات ۳۰ میلیون کاربر این شبکه‌ی اجتماعی، توسط اسپمرها انجام شده است.

به گزارش کارگروه شبکه اجتماعی سایبربان؛ درحالی که از رسانه‌ای شدن هک سرورهای فیسبوک و دزدیده‌شدن اطلاعات میلیون‌ها کاربر نزدیک به سه هفته می‌گذرد، اما هنوز مشخص نیست که چه کسی (یا کسانی) عامل این رخداد بوده‌اند. به‌تازگی وب‌سایت معتبروال‌استریت ژورنال به نقل از منابعی ناشناس اعلام کرده که فیسبوک معتقد است، اسپمرها این عملیات را انجام داده‌اند تا با استفاده از اطلاعاتِ دزدیده‌شده، چندین تبلیغ فریبنده را طراحی کرده و از این راه کسب درآمد کنند.

فیسبوک در اطلاعیه‌ی اخیرش اعلام کرد که در طی یک عملیات خرابکارنه اطلاعات لاگین تقریبا ۳۰ میلیون کاربر فیسبوک به‌سرقت رفته‌ است؛ این اطلاعات شامل مواردی همچون جزئيات مربوط به حساب کاربری و اطلاعات شخصی کاربران نظیر سن، جنسیت، محل زندگی و... می‌شود.

نویسنده‌ی مقاله‌ی وال‌استریت ژورنال مدعی است که محققان داخلی Facebook اسپمرهای فعلی این شبکه‌ی اجتماعی و اینستاگرام را بانی این اتفاق می‌دانند؛ اسپمرهایی که (طبق ادعای محققان فیسبوک) قصد دارند به‌ زودی یک شرکت مبتنی بر بازاریابی دیجیتال احداث کنند.

نباید فراموش کرد که طراح اصلی این حمله هنوز مشخص نشده است و این امکان وجود دارد که کاربران هیچ‌گاه به این موضوع پی نبرند. قائم‌مقام فیسبوک هفته‌ی گذشته در مصاحبه‌ای گفت که فکر نمی‌کند حملات اخیر ربطی به انتخابات میان‌دوره‌ای ۲۰۱۸ آمریکا داشته باشد.

درحالی که فیسبوک برای پیدا کردن مسبب اصلی این اتفاق، همکاری خود را با FBI آغاز کرده؛ اما تاکنون هیچ‌گونه جزئیاتی به‌صورت عمومی در این رابطه منتشر نشده است. زومیت در صورت انتشار اخبار مرتبط به این ماجرا، آن‌ها را به‌سرعت پوشش خواهد داد.

تازه ترین ها
سایه
1404/11/29 - 11:15- تروریسم سایبری

سایه جاسوسی سایبری رژیم صهیونیستی بر خودروهای هوشمند

به گفته هاآرتص، شرکت‌های اسرائیلی از ابزارهای سایبری پیشرفته برای جاسوسی از خودروها و ردیابی حرکت استفاده می‌کنند.

دستگیری
1404/11/29 - 10:47- اروپا

دستگیری متهم مرتبط با باج‌افزار فوبوس در لهستان

پلیس لهستان یک مجرم سایبری مظنون به ارتباط با باج‌افزار فوبوس را دستگیر کرد.

استفاده
1404/11/29 - 10:26- تروریسم سایبری

استفاده از جاسوس‌افزار اسرائیلی توسط مقامات کنیا

سیتیزن‌لب اعلام کرد که مقامات کنیا از جاسوس‌افزار اسرائیلی سلبریت برای نفوذ به تلفن یک مخالف استفاده کردند.