about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

انتشار شده در تاریخ

اسنودن:سند محرمانه ای را به روسیه نیاورده ام

افشاگر اسناد اطلاعاتی آمریکا گفت که هیچ اسناد محرمانه‌ای را با خود به روسیه نیاورده است.

افشاگر اسناد اطلاعاتی آمریکا گفت که هیچ اسناد محرمانه‌ای را با خود به روسیه نیاورده است. ادوارد اسنودن که افشاگری‌هایش در خصوص جاسوسی‌های اینترنتی دولت آمریکا تحول عظیمی را در جهان مجازی به وجود آورده است در راستای اطمینان دادن به مسکو در خصوص اینکه به این اسناد دسترسی ندارد، تاکید کرد که هنگام فرار به روسیه هیچ اسناد محرمانه‌ای را به همراه نداشته است. وی در مصاحبه با روزنامه نیویورک تایمز اظهار کرده است که تمامی اسناد طبقه‌بندی شده را پیش از فرار به مسکو در اختیار خبرنگارانی قرار داده که در هنگ کنگ ملاقات کرده است. 

 
این مامور سابق آژانس امنیت ملی آمریکا تصریح کرد که اسناد را با خود همراه نیاورده است زیرا در راستای منافع مردم نبوده است.وی همچنین تاکید کرد که این توانایی را داشته است تا از این اسناد در برابر سازمان‌های جاسوسی چینی محافظت کند زیرا با توانایی‌های اطلاعاتی چین آشنا بوده است. وی همچنین تاکید کرد که احتمال آن که روسیه یا چین از طریق وی به اطلاعات یا اسناد محرمانه آمریکا دست یافته باشند، صفر است. این کارمند اطلاعاتی پیشین آمریکا بیان کرد: مقام‌های دولت آمریکا بدون آن که مجازات شوند قانون شکنی می‌کنند، اما انتظار دارند شهروندان آمریکایی اطلاعات محرمانه را فاش نکنند و اگر چنین کنند، آنها را مجازات می‌کنند.
تازه ترین ها
کلنگ‌زنی
1404/05/29 - 09:25- آمریکا

کلنگ‌زنی مرکز فناوری و امنیت سایبری میسیسیپی

میسیسیپی گامی بزرگ در مقابله با تهدیدهای سایبری برداشته است؛ روز سه‌شنبه رهبران ایالت، کلنگ آغاز ساخت مرکزی را به زمین زدند که می‌تواند به یکی از مهم‌ترین مراکز امنیت سایبری کشور تبدیل شود.

افشا
1404/05/29 - 09:19- جرم سایبری

افشا اطلاعات نزدیک به ۵۰ هزار نفر در حمله سایبری فوریه

یک حمله سایبری به شورای بازرگانی ایالت نیویورک موجب دسترسی هکرها به اطلاعات حساس بیش از ۴۷ هزار نفر شد.

حمله
1404/05/29 - 09:10- جرم سایبری

حمله باج‌افزاری به شرکت داروسازی اینوتیو

یک شرکت تحقیقاتی دارو مستقر در ایندیانا اعلام کرد که حمله اخیر باج‌افزاری موجب اختلال در فعالیت‌های تجاری آن شده و این شرکت را وادار به خاموشی سیستم‌های حیاتی کرده است.