about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

انتشار شده در تاریخ

اسمارت فون جدید sony!

شرکت سونی روز گذشته در تایوان با رونمایی از اسمارتفون sony xperia z2 mini ، اعلام کرد در روزهای آینده از اسمارتفون جدید دیگری را معرفی خواهد کرد.شرکت سونی در مورد مشخصات این گوشی جدید اطلاعات زیادی منتشر نکرده است. از این گوشی تنها یک تصویر در دست است که نام Gina بر روی آن نوشته شده است. سونی اعلام کرد دوربین جلوی این گوشی به گونه ای طراحی شده که بتواند عکس های سلفی را با بالاترین کیفیت ممکن تهیه کند. تصاویر منتشر شده از این تلفن همراه نشان می دهد دوربین جلوی آن حتی فلش LED هم دارد. گفتنی است گوشی های زیادی مجهز به دوربین جلو هستند اما دوربین آن ها بصورت حرفه ای برای گرفتن عکس سلفی طراحی نشده و این گوشی را هم نمی توان اولین اسمارتفون حرفه ای سلفی نامید، زیرا در بین گوشی های موجود در بازار اسمارتفون های چینی Oppo N1 و Meitu 2 دارای دوربین جلوی ۱۳ مگاپیکسلی مجهز به فلش هستند.

تازه ترین ها
اطلاعات
1404/07/18 - 08:22- سایرفناوری ها

اطلاعات در فضای ابری باید به‌صورت رمزنگاری‌شده، ذخیره شوند

استفاده از الگوریتم‌هایی چون AES-256، مدیریت مستقل کلیدها و مدل‌هایی چون «اعتماد صفر» نه‌تنها داده‌ها را ایمن می‌کند، بلکه انطباق با قوانین سخت‌گیرانه‌ای مانند GDPR را نیز تضمین می‌سازد.

انقلاب
1404/07/18 - 08:19- هوش مصنوعي

انقلاب پنهان هوش مصنوعی/ عامل‌های هوش مصنوعی چطور زندگی ما را دگرگون خواهند کرد؟

در سال ۲۰۲۵ مطالب زیادی درباره عامل‌های هوش مصنوعی (AI Agents) نوشته شد و حالا به نظر می‌رسد که استفاده از این فناوری نوظهور در زندگی روزمره به شکل گسترده‌تری آغاز شود.

حملات
1404/07/18 - 08:17- جنگ سایبری

حملات سایبری پایان ندارد؛ ضرورت حکمرانی قانونمند دیجیتال

رئیس مرکز ملی فضای مجازی گفت: در صورت نبود قوانین مشخص، پلتفرم‌ها می‌توانند به ابزاری علیه مردم، وحدت ملی و ارزش‌های فرهنگی کشور‌ها تبدیل شوند.