about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

مقامات امنیتی و اطلاعاتی اسرائیل، از تلاش روسیه و چین، برای جاسوسی سایبری از بخش خصوصی و صنایع دفاعی آن رژیم، خبر دادند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ نشریه اسرائیلی ماریو (Maariv)، روز شنبه، 23 فوریه، اعلام کرد که شورای امنیت ملی رژیم صهیونیستی (NSC) در روزهای آینده، یک گزارش ویژه، به کابینه امنیتی اسرائیل، ارائه خواهد کرد.

بخشی از این گزارش، به جاسوسی سایبری روسیه و چین، از زیرساخت‌های اسرائیل و راهبرد ضد اطلاعاتی مقامات امنیتی این رژیم، اختصاص دارد. بخش ویژه جاسوسی گزارش یادشده، به ارائه اولویت‌های رقابتی مهم آن، خواهد پرداخت.

این درحالی است که بنیامین نتانیاهو، در سال‌های اخیر، نفوذ و سرمایه‌گذاری چین را در زیرساخت‌های دیجیتال و فناوری فلسطین اشغالی، به شدت افزایش داده است.

با وجود این، واحد 8200 ارتش اسرائیل، موساد و شین بت، اعلام کرده‌اند که تلاش‌های آن‌ها، در حوزه تقویت توان دفاع سایبری، از توفیق این گونه حملات مخرب به زیرساخت‌های رژیم اشغالگر قدس، جلوگیری خواهد کرد و اسرائیل، هرگز چالش‌های سال‌های اخیر آمریکا را در فضای مجازی، تجربه نخواهد کرد.

اکنون مقامات اطلاعاتی این رژیم، معتقدند که بخش خصوصی و برخی از صنایع دفاعی اسرائیل، به اندازه کافی در برابر تهاجمات سایبری خارجی ازسوی کشورهایی چون چین و روسیه، امن و مقاوم نیستند.

ناداو آرگامان (Nadav Argaman)، رئیس شین بت نیز پیش‌ از این، 7 ژانویه، به صورت عمومی، درباره امکان دخالت غیرمنتظره سایبری در انتخابات آینده اسرائیل، هشدار داد. به زعم بسیاری از متخصصان، کشور مدنظر وی در این اظهارنظر، روسیه بوده است.

باوجود همه بیانات یادشده، کارشناسان امنیت سایبری و اطلاعاتی اسرائیل، همچنان معتقدند که امکان نفوذ هکرهای دولتی استخدام‌شده ازسوی روسیه و چین، در زیرساخت‌هایشان بسیار کم است.

تازه ترین ها
رهگیری
1404/08/29 - 15:19- جرم سایبری

رهگیری ۵۵ میلیون دلار رمزارز مرتبط با سایت‌های دزدی دیجیتال

یوروپل روز چهارشنبه اعلام کرد که تحقیق‌کنندگان در یک عملیات بین‌المللی توانستند از طریق پرداخت هزینه خدمات پلتفرم‌ها با رمزارز، اطلاعاتی درباره شبکه‌های مجرمانه پشت سایت‌های استریم غیرقانونی به دست آورند.

تایید
1404/08/29 - 15:12- جرم سایبری

تایید سرقت اطلاعات از شرکت لاجیتک

شرکت تولیدکننده فناوری لاجیتک روز جمعه اسنادی را نزد کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا ثبت کرد که به یک حادثه اخیر امنیت سایبری مربوط می‌شود؛ حادثه‌ای که در آن از یک آسیب‌پذیری روز صفر سوءاستفاده شده بود.

شهادت
1404/08/29 - 15:03- آمریکا

شهادت رئیس دفتر بودجه کنگره مبنی بر اخراج هکرها از سیستم‌های ایمیلی

رئیس دفتر بودجه کنگره روز سه‌شنبه صبح به قانون‌گذاران اعلام کرد که این نهاد پس از حمله سایبری که دو هفته پیش افشا شد، هکرها را از سیستم‌های خود خارج کرده است.