about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

بانک فیلیپین در مرکز دزدی سایبری از دادگاه نیویورک به بنگلادش استیناف کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ یک بانک فیلیپین، که در مرکز یک سرقت سایبری 81 میلیون دلاری حل‌نشده قرار دارد، به تصمیم دادگاه عالی نیویورک مبنی بر رد درخواست بانک درمورد رد شکایت بانک مرکزی بنگلادش علیه این بانک اعتراض کرد.

در فوریه 2016، هکرهای ناشناس با استفاده از دستورات جعلی در سیستم پرداخت سوئیفت (SWIFT)، 81 میلیون دلار از حساب بانک بنگلادش در بانک فدرال رزرو نیویورک به سرقت بردند. این پول به حساب‌های بانکداری تجاری ریزال (RCBC) فرستاده و سپس در صنعت کازینو در فیلیپین ناپدید شد.

بانک بنگلادش، بانکداری تجاری ریزال و چندین مورد دیگر از جمله مدیران ارشد را به توطئه برای سرقت پول آن متهم کرده است. بانک ریزال مستقر در مانیل این اتهامات را رد کرد.

دادگاه عالی نیویورک در 13 ژانویه امسال حکم داد که برخلاف استدلال بانک ریزال، صلاحیت رسیدگی به این پرونده را دارد و درخواست بانک ریزال علیه بانک بنگلادش را رد کرد.

در همین حکم، دادگاه به بانک مرکزی بنگلادش و بانکداری تجاری ریزال دستور داد تا میانجیگری را آغاز کنند.

بانک ریزال در پاسخ به این حکم گفت که به مبارزه با این پرونده ادامه خواهد داد.

در افشای بورس اوراق بهادار آمده است :

«این تصمیم و دستور صرفاً مسائل قضایی را حل کرده و به هیچ وجه نشان دهنده مسئولیت بانکداری تجاری ریزال یا هر یک از متهمان نیست.»

بانک بنگلادش از حکم دادگاه استقبال کرد و در بیانیه‌ای گفت که راه را برای پیشرفت پرونده در دادگاه نیویورک در صورت لزوم باز می‌کند.

یک منبع بخش بانکی در داکا، که از ذکر نام خود خودداری کرد، مدعی شد که طبق گفته بانک مرکزی بنگلادش، بانکداری تجاری ریزال اکنون باید برای میانجیگری حاضر شود یا برای یک جنگ طولانی دادگاه آماده شود.

منبع:

تازه ترین ها
تنظیم
1404/07/12 - 17:14- هوش مصنوعي

تنظیم قانون هوش مصنوعی توسط مکزیک در بخش دوبله

مکزیک، پیش‌نویس قانونی را برای تنظیم هوش مصنوعی در دوبله و انیمیشن تهیه می‌کند.

شبکه‌های
1404/07/12 - 16:48- آسیب پذیری

شبکه‌های کامپیوتری آمریکا آسیب‌پذیرتر می‌شوند

انقضای یک قانون کلیدی در آمریکا در مورد امنیت سایبری بر آسیب‌پذیری شبکه های کامپیوتری این کشور خواهد افزود.

آزمایش واتس‌اپ در مورد یک ویژگی جدید برای استفاده از نام کاربری برای حساب

واتس‌اپ در حال آزمایش ویژگی جدیدی است که به کاربران امکان می‌دهد از نام کاربری برای حساب خود استفاده کنند.