about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

امارات اولین سامانه دفاع هوایی باراک اسرائیل را مستقر کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ وبگاه بریکینگ دیفنس (Breaking Defense) در گزارشی به نقل از منابع دفاعی امارات متحده عربی اعلام کرد که این کشور اولین سامانه دفاع هوایی باراک (Barak) رژیم صهیونیستی را مستقر کرده است.

این تحول چند ماه پس از آن صورت گرفت که ابوظبی در پی حمله پهپادی و موشکی حوثی‌ها به برخی از زیرساخت‌های حیاتی این کشور، بی‌سر و صدا به اورشلیم نزدیک شد.

منابع هنوز نسبت به اینکه نیروهای مسلح امارات کدام نسخه از باراک را مستقر کرده، اشاره نکرده است.

صنایع هوافضای اسرائیل (IAI) انواع سیستم‌های باراک را برای مأموریت‌های برد متوسط، دوربرد و دوربرد تولید می‌کند.

طبق گزارش‌ها، خرید سامانه باراک از سوی امارات اولین قرارداد مهم بین 2 طرف محسوب می‌شود.

بنابرادعای یک منبع ناشناس، این قرارداد بسیار بزرگی خواهد بود، زیرا اماراتی‌ها به تعداد زیادی [سیستم‌های دفاعی] برای محافظت از برخی سایت‌های حساس خود نیاز دارند که بارها و بارها به‌وسیله موشک‌های شلیک شده از سوی انصارالله در یمن مورد اصابت قرار گرفته‌اند.

سامانه پدافند هوایی باراک

باراک که به طور مشترک به‌وسیله اسرائیل و هند توسعه یافته، یک سیستم دفاع هوایی پیشرفته است که یک راه‌حل یکپارچه واحد در برابر تهدیدات هوایی متعدد ارائه می‌دهد.

انواع میان‌برد و دوربرد سامانه می‌توانند هواپیماها و موشک‌های ضد کشتی و کروز کم‌پرواز را به ترتیب در بردهای 35 کیلومتری (22 مایلی) و 70 کیلومتری (43 مایلی) رهگیری کنند.

نوع دوربرد می‌تواند اهدافی را تا 150 کیلومتری (93 مایل) با کمک موتور موشک 2 پالس و تقویت کننده اضافی مورد اصابت قرار دهد.

بوآز لوی (Boaz Levy)، رئیس صنایع هوافضای اسرائیل در سال 2021 گفت :

«تکامل تهدیدات هوابرد در سراسر جهان، همراه با تغییرات ژئوپلیتیکی، نیازمند یک سیستم دفاع هوایی پیشرفته، چابک و همه کاره است. سیستم باراک از نظر عملیاتی در برابر تهدیدات بی‌شماری، از جمله برخی از چالش‌برانگیزترین‌های امروزی، به اثبات رسیده است.»

منبع:

تازه ترین ها
فضا؛
1404/11/27 - 15:39- سایرفناوری ها

فضا؛ جبهه تازه رقابت قدرت‌های بزرگ

در کنفرانس امنیت سایبری مونیخ، مقام‌های نظامی و فناوری هشدار دادند فضا دیگر قلمرویی بی‌طرف نیست، بلکه به عرصه‌ای اصلی در رقابت ژئوپلیتیکی تبدیل شده؛ جایی که ماهواره‌ها، کابل‌های زیردریایی و زیرساخت‌های دیجیتال در خط مقدم تهدید قرار دارند.

ممنوعیت رسانه‌های اجتماعی برای کودکان در بریتانیا

بریتانیا به دنبال ممنوعیت رسانه‌های اجتماعی برای افراد زیر ۱۶ سال و محدودکردن چت‌بات‌های هوش مصنوعی است.

گوگل
1404/11/27 - 14:55- آسیب پذیری

گوگل نخستین آسیب‌پذیری روزصفر کروم را پچ کرد

گوگل اولین آسیب‌پذیری روزصفر کروم را پچ کرد که در حملات امسال مورد سوءاستفاده قرار گرفته بود.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.