about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

شی جین پینگ به بیل گیتس گفت که از فناوری هوش مصنوعی ایالات متحده در چین استقبال میکند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، شی جین پینگ، رئیس جمهور چین، درباره ظهور جهانی هوش مصنوعی (AI)با بیل گیتس مذاکره کرد و گفت که از شرکت های آمریکایی از جمله مایکروسافت برای انتقال فناوری هوش مصنوعی خود به چین استقبال میکند.


این ملاقات که توسط تلویزیون رسمی چین اعلام شده است، امری نادر برای صاحبان سرمایه و کارآفرینان بزرگ آمریکایی به شمار می‌رود. در سال‌های اخیر رئیس جمهور چین تنها تعداد انگشت‌شماری از این افراد نظیر تیم کوک (رئیس اپل) و جف بزوس (رئیس آمازون) را به حضور پذیرفته است.


به گفته یکی از منابع آگاه، شی در جلسه خود درباره توسعه کسب وکار مایکروسافت در چین نیز صحبت کرد.

 

گیتس که مایکروسافت را تاسیس کرد، در سال ۲۰۲۰ از هیات مدیره مایکروسافت کناره گیری کرد تا روی کارهای بشردوستانه مربوط به بهداشت جهانی، آموزش و تغییرات آب و هوایی تمرکز کند.


طبق گزارش رسانه‌های چینی، شی جین پینگ در این دیدار به بیل گیتس گفته است: شما اولین دوست آمریکایی هستید که من امسال ملاقات کردم. ما همیشه به مردم آمریکا امید داشته‌ایم و امیدواریم که دوستی بین دو ملت ادامه پیدا کند.


شی جین پینگ خاطر نشان کرد،بیل گیتس را به عنوان رئیس مشترک بنیاد بیل و ملیندا گیتس پذیرفته است. این میلیاردر و نیکوکار آمریکایی قبل از سفر گفته بود که برای دیدار با شرکای خود در مورد موضوعات بهداشت و توسعه به چین سفر می‌کند.بنیاد بیل و ملیندا گیتس اعلام کرده بود ۵۰ میلیون دلار برای حمایت از تلاش‌های چین در مبارزه با مالاریا و سل اهدا خواهد کرد.


این اولین سفر بنیانگذار مایکروسافت از سال ۲۰۱۹ به چین است.

 

منبع:

تازه ترین ها
ممنوعیت
1404/04/13 - 21:24- اروپا

ممنوعیت تلفن همراه در مدارس هلند

مطالعه‌ای نشان می‌دهد ممنوعیت تلفن‌های هوشمند در مدارس هلند، تمرکز را بهبود می‌بخشد.

راه‌اندازی
1404/04/13 - 20:56- آمریکا

راه‌اندازی سیستم تشخیص چهره در فرودگاه سیاتل

شرکت یونایتد، سیستم تشخیص چهره را به فرودگاه سیاتل می‌آورد.

جمع‌آوری
1404/04/13 - 19:58- سایرفناوری ها

جمع‌آوری اوراق قرضه قابل مبادله توسط علی‌بابا

علی‌بابا قصد دارد ۱.۵۳ میلیارد دلار از طریق اوراق قرضه قابل مبادله برای توسعه فضای ابری و تجارت جمع‌آوری کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.