about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

گوگل اعلام کرد که از اطلاعات موقعیت مکانی حاصل از گوشی‌های هوشمند برای موقعیت‌یابی و ردیابی جابجایی‌های کاربران در زمان شیوع ویروس کرونا کمک می‌گیرد

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ در این گزارش که تحت عنوان COVID-19 Community Mobility منتشرشده، آمده است که گوگل اطلاعات موقعیت مکانی را که در سابقه لوکیشن کاربران ذخیره‌شده، به‌منظور تعیین میزان پایبندی مردم به دستورات دولت مبنی بر ماندن در خانه‌ها و انجام کارها از منزل استفاده می‌کند.

این شرکت نوشت: با توجه به درگیر شدن جامعه جهانی با ویروس همه‌گیر کووید-19، بر روی استراتژی‌هایی به‌منظور حفظ سلامت عمومی تأکید ویژه‌ای شده است. ازجمله این موارد می‌توان به اقدامات مربوط به فاصله اجتماعی اشاره کرد که می‌تواند سرعت انتقال این ویروس را کاهش دهد. ما در گوگل مپ، از اطلاعات موقعیت مکانی کاربران برای آگاهی از میزان شلوغ بودن اماکن استفاده می‌کنیم. البته در بین، هویت کاربران ناشناس خواهد بود و تنها لوکیشن، لحاظ می‌شود. چنین اقداماتی می‌تواند در اتخاذ تصمیمات مهم برای مبارزه با ویروس کرونا بسیار حائز اهمیت باشد.

به گفته گوگل، تمامی کاربران می‌توانند این اطلاعات را که بیش از 131 کشور را پوشش می‌دهد، مشاهده کنند. بدین‌صورت که کاربر می‌بایست موقعیت جغرافیایی خود را انتخاب نماید و در آخر، یک فایل PDF از اطلاعات گردآوری‌شده برای وی به نمایش درمی‌آید.

در هر یک از این گزارش‌ها، اطلاعات به شش شاخه دسته‌بندی‌شده‌اند:

  • خرده‌فروشی‌ها و مراکز تفریحی، بازدید از رستوران‌ها، کافه‌ها، مراکز خرید، موزه‌ها، کتابخانه‌ها، سینماها و مکان‌های مشابه
  • فروشگاه مواد غذایی، داروخانه‌ها، سوپرمارکت‌ها و مکان‌های مشابه
  • پارک‌ها، سواحل عمومی، پارک‌های حیوانات و مکان‌های عمومی مشابه
  • ایستگاه‌های حمل‌ونقل، ایستگاه‌های مترو، اتوبوس و قطار
  • ادارات و مکان‌های کاری
  • اقامتگاه‌ها و خانه‌ها

این اقدام در حال صورت گرفت که اخیراً دولت‌ها از شرکت‌های فناوری دنیا خواسته‌اند تا به کمک نهادهای مرتبط با سلامت عمومی بیایند و اطلاعات موردنیاز را برای مقابله با ویروس کرونا در اختیار آن‌ها قرار دهند. همانند گوگل، فیس‌بوک نیز اطلاعات خود را در اختیار محققان قرار داده است. همان‌طور که پیشتر نیز اشاره شد، این اطلاعات هرگز نقض حریم شخصی کاربران نخواهد بود و جزییاتی همچون نام و یا تعداد مراجعت‌های فرد به یک محل خاص، در اختیار نهادهای دولتی قرار نخواهد گرفت.

تازه ترین ها
خرید
1404/07/15 - 16:28- آمریکا

خرید میلیاردها دلار تجهیزات تراشه آمریکایی توسط چین

قانون‌گذاران آمریکایی معتقدند که تولیدکنندگان تراشه چینی ۳۸ میلیارد دلار ابزار از ایالات متحده و متحدانش خریداری کرده‌اند.

رونمایی
1404/07/15 - 15:35- هوش مصنوعي

رونمایی از یک عامل هوش مصنوعی توسط گوگل

گوگل از یک عامل مبتنی بر هوش مصنوعی برای شناسایی و رفع خودکار آسیب‌پذیری‌ها رونمایی کرد.

اختراع
1404/07/15 - 14:42- ابزارهای هوشمند

اختراع فناوری بده‌بستان پهپادها در وسط آسمان

محققان چینی سیستم جدیدی اختراع کرده‌اند که به پهپادها اجازه می‌دهد در حین پرواز، ابزار و تجهیزاتی را بین خود مبادله کنند.