about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

نتیجه بهت آور یک نظرسنجی در انگلیس نشان داد دو سوم از دانش آموزان دبیرستانی این کشور، از هوش مصنوعی برای انجام تکالیف درسی استفاده می‌کنند و ۱۰ درصد از معلمان می‌گویند امکان ندارد بتوانیم از این تقلب آگاه شویم.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ، در یک نظرسنجی منتشر شده در انگلیس از هزار نفر از دانش آموزان دبیرستانی در این کشور نظرخواهی شد و دانش آموزانی که از هوش مصنوعی برای انجام تکالیف درسی استفاده می‌کنند گفته اند نمره‌های بهتری گرفته اند.
در نظرسنجی دیگری، دو سوم از معلمان انگلیسی گفته اند تکالیفی از دانش آموزان دریافت می‌کنند که می‌دانند با استفاده از هوش مصنوعی، نوشته شده است.
در این نظرسنجی، ۶۷ درصد از دانش اموزان دبیرستانی انگلیس گفته اند از هوش مصنوعی، مثلا از چت جی پی تی (ChatGPT) برای تکالیف خود استفاده می‌کنند. در این نظرسنجی همچنین ۴۲ درصد از دانش اموزان دبیرستانی انگلیس گفته اند برای حل مسائل ریاضی، و ۴۱ درصد نیز گفته اند برای نوشتن انشا و گزارش‌ها به زبان انگلیسی، از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند.
۲۵ درصد از دانش اموزان دبیرستانی گفته اند از هوش مصنوعی به منظور برگرداندن متون به یک زبان غیر انگلیسی، استفاده می‌کنند، ۲۴ درصد گفته اند برای سرودن شعر از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند و ۲۰ درصد نیز گفته اند مسائل فیزیک را با استفاده از هوش مصنوعی، حل می‌کنند.
بر اساس این گزارش ۱۸ درصد از دانش اموزان انگلیسی برای نوشتن گزارش برای درس تاریخ، ۱۸ درصد برای حل سوال‌های امتحان علوم و ۱۸ درصد نیز گفته اند برای تولید یک اثر هنری به عنوان تکلیف درسی، از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند.
دیلی میل نوشت در این بررسی از نظر یکهزار دانش آموز دبیرستانی و ۵۰۰ معلم استفاده شد که یک موسسه ارائه دهنده کمک‌های فناوری به مدارس انگلیس، با نام آر تی تکنولوژی (RM Technology) آن را انجام داد. براساس نتیجه این نظرسنجی، ۵۶ درصد از معلمان می‌گویند باید به آنان آموزش داده شود تا با توانایی‌های هوش مصنوعی، بیش‌تر آشنا شوند و ۳۶ درصد از معلمان گفته اند دانش آموزانشان، بیش‌تر از آنان با هوش مصنوعی آشنایند.

تازه ترین ها
دستورالعمل
1404/11/17 - 00:26- آمریکا

دستورالعمل آژانس امنیت سایبری آمریکا برای تقویت دستگاه‌های اج

آژانس امنیت سایبری و زیرساخت‌های آمریکا با صدور دستورالعملی اجباری، تمام آژانس‌های فدرال را ملزم کرد تا دستگاه‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری قدیمی و پشتیبانی‌نشده را از شبکه‌های خود حذف کنند.

حمله
1404/11/17 - 00:19- جرم سایبری

حمله سایبری گسترده به یکی از بزرگ‌ترین دانشگاه‌های اروپا

دانشگاه «لا ساپینزای» رم، با حدود ۱۲۰ هزار دانشجو، پس از یک حمله باج‌افزاری احتمالی، سیستم‌های رایانه‌ای خود را به مدت سه روز از دسترس خارج کرد.

سیاست‌های
1404/11/17 - 00:11- آمریکا

سیاست‌های جدید سایبری ایالت نوادا

ایالت نوادا در پی یک حمله سایبری در اواخر تابستان که بخش عمده‌ای از زیرساخت‌های این ایالت را تحت تأثیر قرار داد، در حال اجرای سیاست‌های جدیدی است.