about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

امروزه سازمانهای فضایی برای انتقال اطلاعات از فضا به زمین از ارتباطات رادیویی استفاده میکنند که در این میان سازمان ناسا و شرکت اسپیس ایکس در حال حرکت به سمت استفاده از ارتباطات لیزری هستند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان،ناسا قصد دارد با استفاده از فضانوردان ماموریت آرتمیس ۲ ارتباطات لیزری را در مسیر ماه آزمایش نماید. هدف از بکارگیری این فناوری انتقال داده های فضا به زمین میباشد.
در حال حاضر،ماهواره های اینترنتی استارلینک اسپیس ایکس، به ارتباطات لیزری مجهز هستند و ارتباط بین فضاپیماها از طریق لیزر انجام میشود.پیش از این برای انتقال داده های فضایی از سیگنالهای رادیویی استفاده میشد.  اما لیزرها قادر هستند علاوه بر افزایش میزان داده های انتقالی ،سرعت آنها را نیز افزایش دهند. به همین دلیل ناسا قصد دارد این فناوری را به ماه منتقل کند.
همانطور که از نام این ماموریت پیداست، آرتمیس ۲ دومین ماموریت در برنامه اکتشاف ماه ناسا میباشد. در این ماموریت از موشک سیستم پرتاب فضایی(SLS)  و کپسول اوریون استفاده و بوسیله آن عکس ها و ویدئوهایی از مناطق اطراف ماه به زمین ارسال خواهد شد. در صورت موفقیت این پروژه ،بینندگان میتوانند ماه را به صورت زنده و در لحظه مشاهده نمایند.
گفتنی است تاکنون نام سرنشینان آرتمیس 2 مشخص نشده است اما بنا به گفته سازمان ناسا، چهار فضانورد در این سفر به فضا خواهند رفت.

 

منبع:

تازه ترین ها
تصمیم‌گیری
1404/05/30 - 11:03- آسیا

تصمیم‌گیری درباره جریمه اس کی تلکام

نهاد ناظر حفاظت از داده‌ها روز پنجشنبه اعلام کرد هفته آینده جلسه‌ای عمومی برگزار خواهد کرد تا درباره اعمال جریمه علیه شرکت اس کی تلکام به‌دلیل یک نقض امنیتی بزرگ که ده‌ها میلیون مشتری را تحت تأثیر قرار داده است، تصمیم‌گیری کند.

محدودیت
1404/05/30 - 10:34- آسیب پذیری

محدودیت دسترسی شرکت‌های چینی توسط مایکروسافت

مایکروسافت اعلام کرد که دسترسی برخی شرکت‌های چینی به سیستم هشدار زودهنگام خود برای آسیب‌پذیری‌های امنیت سایبری را محدود کرده است.

اتهام
1404/05/30 - 10:24- جرم سایبری

اتهام به جوان آمریکایی در پرونده رپربات

وزارت دادگستری ایالات متحده اعلام کرد یک مرد ۲۲ ساله اهل اورگن به اتهام راه‌اندازی یک سرویس قدرتمند بات‌نت اجاره‌ای که برای انجام صدها هزار حمله سایبری در سراسر جهان استفاده شده است، تحت پیگرد قضایی قرار گرفته است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.