about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

ربات مجهز به هوش مصنوعی از تیراندازی در مدارس آمریکا جلوگیری می‌کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان،تعدادی از مدارس آمریکا در حال آزمایش بر روی ربات های امنیتی مجهز به هوش مصنوعی هستند که برای گشت و گذار شبانه روزی در محوطه مدارس طراحی شده اند.

امنیت مدارس در آمریکا یکی از دغدغه های همیشگی کارکنان، دانش آموزان و والدین است و تیراندازی های دسته جمعی در این کشور،یک مسئله بسیار نگران کننده میباشد.

به گزارش وال استریت ژورنال، دبیرستان سانتافه در نیومکزیکو یکی از اولین دبیرستان هایی است که یک ربات مستقل جدید از تیم تکنولوژایز اول مستقر در آلبوکرک را هدایت میکند.

این ربات ۵ فوت و ۴۰۰ پوندی روی چرخ ها حرکت میکند و از یک دوربین در بالای سر خود برای ارائه ویدیوی ۳۶۰ درجه به تیم امنیتی مدرسه استفاده میکند. 

این ربات میتواند رفتار پرخاشگرانه یا غیرعادی را تشخیص دهد. در صورت مشاهده فرد تیر انداز نیز قادر است به تیم امنیتی هشدارهایی را ارسال کند. سپس با حرکت به سمت مهاجم می تواند از مجرم فیلمبرداری کرده و آن را برای پلیس ارسال کند.

در حالی که برخی نگران حریم خصوصی هستند، این ربات هیچ قابلیت تشخیص چهره ای ندارد و در برنامه آزمایشی فعلی، مقامات دبیرستان سانتافه مسئول رسیدگی به فیلم ضبط شده و در نتیجه تصمیم می گیرند که چه مدت آن را ذخیره کنند.

یکی از معلمان مدرسه به وال استریت ژورنال گفت که این ربات که او آن را سگ هفت دوربینی توصیف کرد، می‌تواند برای نظارت بر بخش‌های جدا شده از محوطه مدارس که ممکن است چندان مورد توجه اعضای انسانی تیم امنیتی مدرسه قرار نگیرد مفید باشد.

تیم اول تکنولوژایز از دریافت هزینه ساخت برای این آزمایش خودداری کرده است، اما گفته می شود نرخ عادی برای این ربات برای یک سال تحصیلی کامل حدود ۶۵۰۰۰ دلار میباشد.

ربات مورد نظر دارای ۷ دوربین بوده و قادر است در همه نوع شرایط آب و هوایی مقاومت کند. در حال حاضر هیچ گونه سلاحی در اختیار این ربات نیست و این قابلیت در آن غیر فعال است. اما در صورت مشاهده فرد مهاجم قادر به مقابله با آن خواهد بود. از دیگر قابلیت های این ربات در مواقع حمله، نشانه گیری پرتوی لیزر به سمت فرد و درخواست برای رها کردن سلاح است. 

تیم اول تکنولوژایز از جمله شرکت هایی است که ربات های امنیتی برای مدارس میسازد و اگر عملکرد این ربات موفقیت آمیز باشد، چنین ربات هایی بزودی می توانند نظارت دقیقی بر مدارس دیگر نیز داشته باشند.

فقط مدارس نیستند که در حال آزمایش ربات های امنیتی هستند. شهر نیویورک در حال حاضر در حال آزمایش چندین ربات برای اجرای قانون در این شهر میباشد.

منبع:

تازه ترین ها
حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای طرف‌دار اسرائیل مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

خودزنی
1404/03/27 - 19:26- آسیا

خودزنی پدافند هوایی رژیم صهیونیستی

بر اثر حمله سایبری و نفوذ به سامانه پدافندی رژیم صهیونیستی، موشک رهگیر کنترل خود را از دست می‌دهد و به خود شلیک می‌کند.

تبدیل
1404/03/27 - 14:14- هوش مصنوعي

تبدیل سیگنال‌های مغزی به کلمات توسط هوش مصنوعی

دانشمندان با استفاده از هوش مصنوعی سیگنال‌های مغزی را به کلمات تبدیل می‌کنند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.