about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

فرماندار داکوتای جنوبی روز سه‌شنبه فرمان اجرایی مبنی بر ممنوعیت دسترسی آژانس‌های ایالتی، کارمندان و پیمانکاران به تیک تاک در دستگاه‌های دولتی را امضا کرد.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان به نقل بلومبرگ، فرماندار ایالت داکوتای جنوبی معتقد است تیک‌تاک یک تهدید علیه امنیت ملی به حساب می آید. طبق دستور اجرایی که توسط کریستی نوئم فرماندار این ایالت امضا شد، کارمندان و پیمانکاران دولتی اجازه دانلود یا استفاده از این برنامه را  ندارند.

در بیانیه ای که منتشر شده، آمده: ما وظیفه ای مهم برای حفاظت از داده های شهروندان داریم و باید به سرعت اقداماتی را انجام دهیم. امیدوارم ایالت های دیگر هم از ما پیروی کنند و کنگره باید اقدامات وسیع‌تری را انجام دهد.

تیک‌تاک یک شبکه اجتماعی چینی متعلق به شرکت بایت دنس است و اکنون با سختگیری‌های سیاستمداران و مقامات آمریکایی مواجه شده است.

منبع:

تازه ترین ها
تکذیب
1404/11/18 - 15:39- جرم سایبری

تکذیب حمله سایبری به قبرس

وزارت نوآوری و پژوهش روز جمعه ادعاهای منتشرشده در رسانه‌های خبری بین‌المللی مبنی بر هدف قرار گرفتن قبرس در یک حمله سایبری گسترده به همراه بیش از ۳۶ کشور دیگر را رد کرد.

انتشار
1404/11/18 - 15:31- آمریکا

انتشار گزارش دوم کمیسیون تجارت فدرال به کنگره

کمیسیون تجارت فدرال آمریکا دومین گزارش خود را به کنگره ارائه کرد که جزئیات تلاش‌های این نهاد برای مقابله با باج‌افزار و سایر حملات سایبری را تشریح می‌کند.

تاکید
1404/11/18 - 15:24- آمریکا

تاکید سنا آمریکا بر افزایش تهدیدات سایبری علیه تاسیسات آبی

سناتور شلدون وایت‌هاوس در جلسه استماع سنا بر افزایش تهدیدات سایبری علیه زیرساخت‌های آبی آمریکا تاکید کرد و اقدامات کنونی برای مقابله با ریسک‌های فزاینده ناشی از نهادهای وابسته به دولتها را ناکافی دانست.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.