about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

انتشار شده در تاریخ

استفاده از تشخیص چهره برای ورود به فیس‌بوک

شرکت فیس‌بوک در حال آزمایش ویژگی جدیدی است تا مردم از طریق تشخیص چهره، هویت را تأیید کرده، به حساب کاربری خود وارد شوند.

به گزارش کارگروه شبکه‌های اجتماعی سایبربان؛ به تازگی تصویری در توییتر منتشر شد که نشان می‌دهد شرکت فیس‌بوک در حال بررسی نوعی فناوری، مشابه با تشخیص چهره‌ی معرفی شده توسط اپل برای محصولات جدیدش است. این دستاورد مواقعی که کاربران در محل‌هایی حضور دارند که به علت ارتباطات ضعیف، دریافت پیامک احراز هویت دومرحله‌ای یا دسترسی به ایمیل ممکن نیست، به آن‌ها کمک می‌کند تا بتوانند همچنان به حساب کاربری خود وارد بشوند.
مقامات فیس‌بوک اطلاعات منتشر شده را تأیید کرده و توضیح دادند، هم‌اکنون تعداد محدودی از کاربران به این ویژگی دسترسی دارند.
مقامات فیس‌بوک گفتند:

ما در حال آزمایش ویژگی جدیدی هستیم که به مردم اجازه می‌دهد مالکیت حساب کاربری خود را به سرعت تأیید کنند. این خصیصه تنها روی ابزارهایی که هم‌اکنون از آن برای ورود به حساب خود استفاده می‌کنید، در دسترس قرار دارد. این قابلیت، در کنار احراز هویت دو مرحله‌ای از طریق پیامک، یکی از راه‌های تأیید هویت کاربران است.

Paragraphs
تشخیص
تشخیص چهره فیسبوک

مقامات توضیح دادند اگر فناوری مورد آزمایش اعتماد کاربران را جلب کرده و هکرها نتوانند آن را دور بزنند، افراد بیشتری به این ویژگی دسترسی پیدا خواهند کرد. برای نمونه اگر هکری به حساب شخصی فردی وارد شود، آن فرد می‌تواند از طریق تشخیص چهره به حساب خود دسترسی مجدد پیدا بکند.
فیس‌بوک تاکنون شیوه‌های متفاوتی را برای تأیید هویت کاربران خود ایجاد کرده یا مورد آزمایش قرار داده است. برای نمونه می‌تواند به شناسایی چهره‌ی دوستان کاربران در زمان ورود به حساب کاربری اشاره کرد. همچنین روش دیگری وجود دارد که در آن فرد تعدادی از دوستان مورد اعتماد خود را انتخاب کرده و از طریق آن‌ها کدی را برای ورود به این شبکه‌ی اجتماعی دریافت می‌کند.
به اعتقاد تعدادی از کارشناسان استفاده از حسگرهای بیومتریک نسبت شیوه‌های سنتی با خطرات بیشتری همراه است؛ زیرا در صورت فاش شدن اطلاعات آن، دیگر قابلیت جایگزینی نداشته و کاربر تمام دسترسی‌های خود را از دست می‌دهد.
به علاوه هم‌اکنون گزارش‌های بسیاری وجود دارد که نشان می‌دهد حسگرهای تشخیص اثرانگشت و چهره‌ی فعلی بسیار آسیب‌پذیر بوده و به عنوان مثال تنها با داشتن عکسی از هدف، می‌توان به محتوای تلفن هوشمند وی دست یافت.

تازه ترین ها
ائتلاف
1404/11/23 - 19:03- هوش مصنوعي

ائتلاف جهانی خواستار ممنوعیت ابزارهای برهنه ساز هوش مصنوعی شد

ائتلاف جهانی خواستار ممنوعیت ابزارهای برهنه ساز هوش مصنوعی به دلیل نگرانی از ایمنی کودکان شد.

تأثیر
1404/11/23 - 17:54- سایرفناوری ها

تأثیر کمبود تراشه‌های حافظه بر عرضه رایانه‌های شخصی

گروه لنوو چین در مورد افزایش فشار بر عرضه رایانه‌های شخصی به دلیل کمبود فزاینده تراشه‌های حافظه هشدار داد.

اهدا
1404/11/23 - 17:07- هوش مصنوعي

اهدا ۲۰ میلیون دلار به یک گروه سیاسی آمریکایی توسط آنتروپیک

شرکت آنتروپیک ۲۰ میلیون دلار به یک گروه سیاسی آمریکایی حامی مقررات هوش مصنوعی اهدا خواهد کرد.