about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار درباره خلأ سواد رسانه‌ای در نهادهای رسمی

در روزهای اخیر با توجه به پخش برخی تصاویر از مقرهای نظامی در صدا و سیما باید خاطرنشان شویم که انتشار برخی ویدئوها می‌تواند جنگ روایت‌ها را علیه ایران تغییر دهد.

ترموستات نست گوگل سرانجام می‌تواند با قابلیتهای Siri و الکسا به‌خوبی همکاری کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛  ترموستات نست اگر با دیگر دستیارهای صوتی فعال ادغام شود شگفت انگیز خواهد شد .ترموستات نسبت به طرز شگفت انگیزی با Google Home کار می کند اما سوال پیش می‌آید که این ارتباط با سیری اپل برقرار می شود یا با الکسا آمازون؟ گوگل در یک پست منتشر شده در این هفته اعلام کرد که  Matter را به نست و اندروید اضافه خواهد کرد‌‌.

 اساساً این دستگاه می خواهد با هر دستیار صوتی فعالیت کند و تمام کارهای فناوری منزل هوشمند را انجام دهد. این امر بدان معناست که وقتی اپل و آمازون Matter را به سرویس های هوشمند خانگی خود اضافه کنند شما قادر خواهید بود که برای کنترل ترموستات نست از سیری یا الکسا استفاده کنید. متاسفانه این مورد فقط در مدل پایه کار می‌کند و در ترموستات در حال یادگیری نست کار نمی کند. امیدواریم که این قابلیت نیز به موقع عرض شود.

 به هر حال اخبار بیشتری در این باره در دسترس است. این بروزرسانی بدان معناست که Google Home به زودی قادر خواهد بود تا تمامی دستگاه هایی ک Matter در آنها فعال است را کنترل کند. تعداد محصولاتی که می توانید با Google Home استفاده کنید به طور موثری رو به افزایش است.

 قابلیت Matter همچنین به تلفن های اندروید نیز دسترسی پیدا می کند. این قابلیت کنترل گجت‌های هوشمند منزل را از طریق تلفن همراه شما بسیار آسان می سازد.

 البته این معامله هنوز به طور کامل انجام نشده است. اول اینکه گوگل هنوز بیان نکرده است که این بروزرسانی چه زمانی منتشر می‌شود. به نظر قرار نیست این اتفاق سال‌ها طول بکشد اما ممکن است چند ماه زمان لازم داشته باشد تا همه این ویژگی‌ها را در سطح جهانی منتشر کند.

 مورد دوم اینکه جالب ترین نتیجه تصویب Matter این است که محصولات هوشمند خانگی میتوانند با هرگونه دستیار صوتی فعال کار کنند. اپل و آمازون نیاز دارند که به این برنامه بپیوندند تا این قابلیت واقعا خوب کار کند.

 این اتفاق خواهد افتاد اما از زمان آن خبر نداریم. حداقل رسیدن این اخبار از گوگل یک قدم اول واقعی است که به من اجازه میدهد ترموستات خانگی خود را با هر دستیار انتخابی خود کنترل کنم.

منبع:

تازه ترین ها
افتتاح
1404/11/09 - 14:43- هوش مصنوعي

افتتاح پردیس بین‌المللی هوش مصنوعی در دبی

یک مدرسه هوش مصنوعی و کدنویسی مستقر در بریتانیا قصد دارد یک پردیس بین‌المللی در دبی افتتاح کند.

ارائه
1404/11/09 - 14:22- سایرفناوری ها

ارائه ویژگی‌های محافظتی در برابر سرقت توسط اندروید

اندروید در حال ارائه ویژگی‌های محافظتی در برابر سرقت باهدف کاهش کلاهبرداری مالی و محافظت از داده‌های شخصی است.

حمایت
1404/11/09 - 14:21- آمریکا

حمایت کمیسیون تجارت فدرال از احراز هویت سنی آنلاین

یکی از کمیسرهای کمیسیون تجارت فدرال آمریکا می‌گوید احراز هویت سنی در فضای آنلاین می‌تواند راهی مؤثر برای حفاظت از کودکان باشد، بدون آنکه نوآوری یا نقش والدین را تضعیف کند.