about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

یک گروه هکری از بدافزار ShadowPad در حمله به سیستم‌های کنترل صنعتی استفاده کرده است. 

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ محققان آزمایشگاه کسپرسکی حملات یک گروه هکر ناشناس چینی را کشف کردند که روی سازمان‌های مخابراتی، تولیدی و حمل‌ونقل پاکستان، افغانستان و مالزی متمرکز بوده است.

محققان واکنش به رخدادهای رایانه‌ای کسپرسکی اواسط اکتبر 2021 آلوده سازی فعال سیستم‌های کنترل صنعتی پاکستان ازجمله رایانه‌های مهندسی در سیستم‌های مدیریت ساختمان با در پشتی شدوپد (ShadowPad) را کشف کردند.

این موج از حملات شناسایی‌شده شدوپد ازمارس 2021 آغازشده و برای کسب دسترسی اولیه به سیستم‌های برخی از سازمان‌های هدف از آسیب‌پذیری CVE-2021-26855 مایکروسافت اکسچنج استفاده‌شده است. 

در طول تحقیقات، ابزارها و فرامین دیگری نیز کشف شدند که پس از آلودگی اولیه توسط مهاجمان مورداستفاده قرارگرفته است. 

از مارس تا اکتبر 2021، در پشتی شدوپد تحت پوشش فایل mscoree.dll که توسط برنامه قانونی AppLaunch.exe راه‌اندازی می‌شود، در رایانه‌های هدف بارگذاری شده است. 

مهاجمان برای راه‌اندازی شدوپد از متد هایجک دی‌ال‌ال (DLL hijacking) در ابزار قانونی OLE-COM (OleView) بهره برده‌اند. پس از آلودگی اولیه، مهاجمان دستورات را به‌صورت دستی و سپس به‌صورت خودکار ارسال نموده‌اند.

اهداف نهایی این کمپین ناشناخته باقی‌مانده است، اما محققان کسپرسکی احتمال می‌دهند هدف مهاجمان جمع‌آوری اطلاعات بوده است. به باور آن‌ها، فعالیت هکرها ادامه خواهد داشت و در آینده می‌توان منتظر کشف قربانیان جدید حملات این بدافزار و اپراتورهای آن در کشورهای مختلف بود.

منبع:

تازه ترین ها
تأمین
1404/07/01 - 16:35- اروپا

تأمین مالی گیگافکتوری هوش مصنوعی توسط کمیسیون اروپا

کمیسیون اروپا قصد دارد چهار تا پنج گیگافکتوری هوش مصنوعی را تأمین مالی کند.

نگرانی
1404/07/01 - 15:43- هوش مصنوعي

نگرانی آمریکایی‌ها از هوش مصنوعی

آمریکایی‌ها نگران‌اند که هوش مصنوعی خلاقیت و ارتباطات انسانی را تضعیف کند.

نقض
1404/07/01 - 15:13- آسیا

نقض محتوا توسط پلتفرم‌های بایت‌دنس و علی‌بابا

نهاد نظارتی چین، پلتفرم‌های بایت‌دنس و علی‌بابا را به دلیل نقض محتوا احضار کرد.