about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

افشای
1404/08/04 - 13:09- جنگ سایبری

افشای اطلاعات حساس وزارت جنگ رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری

گروه هکری «الجبهة الإسناد السيبرانية» با نفوذ به شرکت پوششی «مایا» وابسته به وزارت دفاع رژیم صهیونیستی، اطلاعات محرمانه‌ای از پروژه‌های نظامی این رژیم از جمله سامانه دفاع لیزری، پهپاد و موشک‌ها را فاش کرد.

یک گروه هکری از بدافزار ShadowPad در حمله به سیستم‌های کنترل صنعتی استفاده کرده است. 

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ محققان آزمایشگاه کسپرسکی حملات یک گروه هکر ناشناس چینی را کشف کردند که روی سازمان‌های مخابراتی، تولیدی و حمل‌ونقل پاکستان، افغانستان و مالزی متمرکز بوده است.

محققان واکنش به رخدادهای رایانه‌ای کسپرسکی اواسط اکتبر 2021 آلوده سازی فعال سیستم‌های کنترل صنعتی پاکستان ازجمله رایانه‌های مهندسی در سیستم‌های مدیریت ساختمان با در پشتی شدوپد (ShadowPad) را کشف کردند.

این موج از حملات شناسایی‌شده شدوپد ازمارس 2021 آغازشده و برای کسب دسترسی اولیه به سیستم‌های برخی از سازمان‌های هدف از آسیب‌پذیری CVE-2021-26855 مایکروسافت اکسچنج استفاده‌شده است. 

در طول تحقیقات، ابزارها و فرامین دیگری نیز کشف شدند که پس از آلودگی اولیه توسط مهاجمان مورداستفاده قرارگرفته است. 

از مارس تا اکتبر 2021، در پشتی شدوپد تحت پوشش فایل mscoree.dll که توسط برنامه قانونی AppLaunch.exe راه‌اندازی می‌شود، در رایانه‌های هدف بارگذاری شده است. 

مهاجمان برای راه‌اندازی شدوپد از متد هایجک دی‌ال‌ال (DLL hijacking) در ابزار قانونی OLE-COM (OleView) بهره برده‌اند. پس از آلودگی اولیه، مهاجمان دستورات را به‌صورت دستی و سپس به‌صورت خودکار ارسال نموده‌اند.

اهداف نهایی این کمپین ناشناخته باقی‌مانده است، اما محققان کسپرسکی احتمال می‌دهند هدف مهاجمان جمع‌آوری اطلاعات بوده است. به باور آن‌ها، فعالیت هکرها ادامه خواهد داشت و در آینده می‌توان منتظر کشف قربانیان جدید حملات این بدافزار و اپراتورهای آن در کشورهای مختلف بود.

منبع:

تازه ترین ها
مشارکت
1404/10/03 - 12:39- آسیا

مشارکت هند و رژیم صهیونیستی برای توسعه پلتفرم نظامی الکتریکی

صنایع بلرایس هند و پلاسن ساسا در اراضی اشغالی با هدف توسعه پلتفرم نظامی الکتریکی برای هند توافق‌نامه راهبردی امضا کردند.

راهبرد
1404/10/03 - 12:26- تروریسم سایبری

راهبرد جهانی رژیم صهیونیستی در حوزه امنیت سایبری

بنابر ادعای کارشناسان اسرائیلی، رژیم صهیونیستی باید برای حفظ رهبری در حوزه امنیت سایبری به عملیات‌های جهانی روی آورد.

شناسایی
1404/10/03 - 11:33- آسیا

شناسایی تهدیدات پایدار پیشرفته در آذربایجان

شبکه «AzStateNet» آذربایجان در 11 ماه گذشته، 751 شاخص حمله سایبری تهدید پایدار پیشرفته را شناسایی کرد.