about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ شرکت فوجیتسو با همکاری موسسه فناوری ژاپن (Tokyo Institute of Technology)، موفق شدند با استفاده از امواج میلی‌متری، در فاصله‌ی 10 سانتی‌متری، به سرعت 56 گیگابیت در ثانیه دست پیدا کنند.
در این فناوری از تراشه‌ی سیماس (CMOS)، استفاده شده است که توانایی پردازش سیگنال‌هایی با طیف 72 تا 100 گیگاهرتز را دارد. این تراشه تقویت کننده، ترکیب و تفکیک‌کننده‌ی امواج و دیگر اعمال فرستنده و گیرنده‌های رادیویی را یکپارچه می‌کند. این تراشه دو ورودی دریافت کرده و خروجی آن‌ها را روی پهنای باند 10 گیگاهرتزی برای طیف فرکانسی 20 گیگاهرتز آمده می‌کند.
با وجود این‌که فاصله‌ی 10 سانتی‌متر زیاد به نظر نمی‌رسد؛ شرکت فوجیتسو اعلام کرد قصد دارد این فناوری را تا قبل از سال 2020 و شروع استفاده از نسل پنجم اینترنت همراه (5G)، برای عرضه به بازار آماده کند.
تعدادی از شرکت‌های فناوری اطلاعات به توسعه فناوری‌های ارتباطات بی‌سیم با استفاده از امواج میلی‌متری روی آورده‌اند. امواج میلی‌متری طیف فرکانسی 30 تا 300 گیگاهرتز را پشتیبانی می‌کند. فاصله‌ی پشتیبانی شده توسط این امواج از نسل چهارم (4G) و انرژی موردنیاز ارسال آن‌ها بسیار کمتر است.

 

 

تازه ترین ها
قرارداد
1404/07/14 - 14:11- هوش مصنوعي

قرارداد آسترازنکا با شرکت آلگن برای فناوری ویرایش ژن

شرکت آسترازنکا قرارداد ۵۵۵ میلیون‌دلاری برای فناوری ویرایش ژن با شرکت آلگن امضا کرد.

کمپین
1404/07/14 - 11:55- اروپا

کمپین آگاهی‌بخشی امنیت سایبری در اروپا

اتحادیه اروپا کمپین آگاهی‌بخشی امنیت سایبری علیه تهدیدات فیشینگ را آغاز کرد.

مدل‌های
1404/07/14 - 11:35- هوش مصنوعي

مدل‌های هوش مصنوعی آمریکایی از دیپ‌سیک عملکرد بهتری دارند

مدل‌های هوش مصنوعی آمریکایی از رقیب چینی خود، دیپ‌سیک عملکرد بهتری دارند.