about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

افشای
1404/08/04 - 13:09- جنگ سایبری

افشای اطلاعات حساس وزارت جنگ رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری

گروه هکری «الجبهة الإسناد السيبرانية» با نفوذ به شرکت پوششی «مایا» وابسته به وزارت دفاع رژیم صهیونیستی، اطلاعات محرمانه‌ای از پروژه‌های نظامی این رژیم از جمله سامانه دفاع لیزری، پهپاد و موشک‌ها را فاش کرد.

بانک مرکزی اندونزی گفت که ارز دیجیتال روپیه می‌تواند در متاورس استفاده شود.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ پِری وارجییو (Perry Warjiyo)، رئیس بانک مرکزی اندونزی (BI) گفت که ارز دیجیتال روپیه برنامه‌ریزی شده این کشور می‌تواند در آینده برای خرید محصولات در متاورس (metaverse) استفاده شود.

بانک مرکزی اندونزی طرح روپیه دیجیتال خود را هفته گذشته و به دنبال بسیاری از بانک‌های مرکزی در سراسر جهان، که در حال توسعه ارزهای دیجیتال بانک مرکزی (CBDC) هستند، راه‌اندازی کرد.

پِری در رویدادی در مورد روپیه دیجیتال اظهار داشت :

«این ارز از یک پلتفرم فناوری استفاده می‌کند که با ارزهای دیجیتال دیگر بانک‌های مرکزی سازگار است. بنابراین از نظر زیرساخت، می‌توان آن را یکپارچه، بهم پیوسته و قابل اجرا [با سایر ارزهای دیجیتال بانک مرکزی] کرد.»

وی خاطرنشان کرد که توافقی بین بانک‌های مرکزی درباره نرخ ارزهای دیجیتال و نظارت عملیاتی آن، شامل ریسک سایبری و جریان سرمایه، وجود خواهد داشت.

بزرگترین اقتصاد آسیای جنوب شرقی در حال حاضر استفاده از ارزهای دیجیتال را به عنوان وسیله پرداخت ممنوع، اما امکان تراکنش دارایی‌های دیجیتال در بازار آتی کالا را برای اهداف سرمایه‌گذاری فراهم کرده است.

بانک مرکزی اندونزی روپیه دیجیتال را به صورت مرحله‌ای، از ارزهای دیجیتال بانک مرکزی عمده‌فروشی تا توسعه مدل کسب‌وکار روپیه دیجیتال برای عملیات پولی و بازار پول و در نهایت یک ارز دیجیتال بانک مرکزی خرده‌فروشی برای استفاده روزمره، عرضه می‌کند.

منبع:

تازه ترین ها
نگرانی
1404/10/07 - 16:13- هوش مصنوعي

نگرانی صندوق بین‌المللی پول در زمینه هوش مصنوعی

صندوق بین‌المللی پول خواستار مقررات قوی‌تر هوش مصنوعی در بازارهای جهانی اوراق بهادار شد.

نگرانی
1404/10/07 - 15:40- هوش مصنوعي

نگرانی جوامع مسیحی از چت‌بات حضرت عیسی‌

چت‌بات‌های تولید شده در مورد شخصیت حضرت عیسی‌ باعث نگرانی جوامع مسیحی شده است.

اوپن‌ای‌آی
1404/10/07 - 15:27- هوش مصنوعي

اوپن‌ای‌آی در پی استخدام «رئیس آمادگی» برای مقابله با تهدیدات سایبری

در پی افزایش نگرانی‌ها از سوءاستفاده از هوش مصنوعی پیشرفته در حملات سایبری، اوپن‌ای‌آی از برنامه خود برای استخدام یک مدیر ارشد با تمرکز بر ریسک‌های امنیتی نوظهور خبر داد.