about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

افشای
1404/08/04 - 13:09- جنگ سایبری

افشای اطلاعات حساس وزارت جنگ رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری

گروه هکری «الجبهة الإسناد السيبرانية» با نفوذ به شرکت پوششی «مایا» وابسته به وزارت دفاع رژیم صهیونیستی، اطلاعات محرمانه‌ای از پروژه‌های نظامی این رژیم از جمله سامانه دفاع لیزری، پهپاد و موشک‌ها را فاش کرد.

ویژه‌نامه
1404/07/21 - 09:36- جنگ سایبری

ویژه‌نامه تحلیلی طوفان‌الاقصی سایبری؛ روایتی از نبرد میان حامیان غزه و رژیم صهیونیستی

ویژه‌نامه تحلیلی طوفان‌الاقصی سایبری که به مناسبت دومین سالگرد عملیات طوفان‌الاقصی‌ منتشر شده است؛ روایتی از نبرد سایبری میان حامیان‌غزه و رژیم صهیونیستی و هم‌پیمانانش است.

شبکه اجتماعی ایکس که تاچندی قبل به اسم توئیتر فعال بود، به دنبال جمع آوری داده های بیومتریک عمومی و نیز اطلاعات مربوط به شغل و آموزش کاربران برای ارتقای هوش مصنوعی خود است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ به نقل از انگجت،‌ایکس قصد دارد از این اطلاعات و سایر اطلاعات شخصی جمع آوری شده به منظور آموزش مدل های هوش مصنوعی استفاده کند و این امر موجب برخی نگرانی ها در مورد نقض حریم شخصی کاربران شده است.

ایکس در این مورد تصریح کرده: «ممکن است از اطلاعاتی که جمع‌آوری می‌کنیم و اطلاعات در دسترس به صورت عمومی برای کمک به آموزش مدل‌های یادگیری ماشینی یا هوش مصنوعی خود برای تحقق اهدافمان استفاده کنیم.»

ماسک این رویداد را تایید کرده است، اما خاطرنشان کرده که فقط اطلاعات در دسترس عموم جمع‌آوری می‌شود، و نه اطلاعات بخش پیام های شخصی یا هر چیز خصوصی. شبکه اجتماعی دیگر سخنگو و بازوی مطبوعاتی ندارد، بنابراین هیچ راهی واقعی برای بدست آوردن اطلاعات دقیق تر در مورد اینکه چه داده ها و اطلاعاتی جمع آوری می شود و دقیقاً برای چه چیزی استفاده می شوند، وجود ندارد.

ایکس تا پیش از این هیچ طرح عمومی در مورد هوش مصنوعی نداشت، اما مالک آن، ایلان ماسک، دارد. او اخیراً شرکتی به نام، منتظر آن باشید یا xAI راه‌اندازی کرده که هدف آن «درک ماهیت واقعی جهان» است، بنابراین شاید داده‌های بیومتریک و اطلاعات مرتبط کاربران برای پیشبرد این هدف استفاده شود.

منبع:

تازه ترین ها
تقویت
1404/10/12 - 14:10- آسیا

تقویت تولید قطعات الکترونیکی در هند

هند پروژه‌های قطعات الکترونیکی به ارزش ۴.۶ میلیارد دلار را تصویب کرد.

طرح
1404/10/12 - 13:55- هوش مصنوعي

طرح دسترسی به هوش مصنوعی در سراسر هند

هند طرح گسترش دسترسی به هوش مصنوعی را تدوین کرد.

تولید
1404/10/12 - 12:59- اروپا

تولید نیمه‌رسانا‌ها در فضا

یک شرکت بریتانیایی قصد دارد در دمای بسیار بالا در فضا، نیمه‌رسانا تولید کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.