about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

منابع آمریکایی از استعفای برخی مقامات ارشد امنیتی در وزارت امنیت داخلی این کشور خبر دادند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ منابع آمریکایی اعلام کردند دو مقام ارشد وزارت امنیت داخلی آمریکا مجبور به استعفا شده‌اند و یک مقام ارشد امنیت سایبری این کشور نیز بیم آن دارد که توسط دولت ترامپ برکنار شود.

این منابع در گزارش خود گفتند، والری بوید دبیر امور بین‌الملل وزارت امنیت داخلی آمریکا و بریان ور (Bryan Ware) مدیر امنیت سایبری سازمان امنیت سایبری و امنیت زیرساخت آمریکا از سمت خود استعفا دادند.

به گزارش برخی منابع دیگر کریستوفر کربز مدیر سازمان امنیت سایبری و امنیت زیرساخت آمریکا نیز انتظار دارد از سمت خود برکنار شود؛ بااین‌حال برخی منابع آمریکایی گفتند، چاد وولف (Chad Wolf) مدیر اجرایی وزارت امنیت ملی آمریکا از دستور ترامپ برای اخراج کربز سرپیچی کرده است.

کریستوفر پینتر (Christopher Painter) که تا اواسط سال 2017 یکی از مقامات ارشد سایبری آمریکا بود نیز در این رابطه خاطرنشان کرد:

برکناری کربز یعنی برکناری یک مدیر توانمند و باوجود فعالیت‌های گسترده سایبری دشمنان این برکناری مخرب خواهد بود. این کار آسیب‌پذیری ما را افزایش و توان پاسخگویی ما را کاهش خواهد داد.

منبع:

تازه ترین ها
آغاز
1404/09/04 - 14:27- اینترنت اشیاء

آغاز آزمایش تجاری خدمات اینترنت اشیای ماهواره‌ای در چین

چین آزمایش تجاری خدمات اینترنت اشیای ماهواره‌ای را با هدف حمایت از توسعه ایمن و سالم صنایع نوظهور آغاز کرد.

راه‌اندازی
1404/09/04 - 14:18- آسیا

راه‌اندازی اولین انجمن امنیت سایبری جوانان در بحرین

مرکز علوم و فناوری ناصر در بحرین اولین انجمن امنیت سایبری جوانان را راه‌اندازی کرد.

نخست‌وزیر
1404/09/04 - 14:05- آسیا

نخست‌وزیر تایوان هرگونه همکاری با کره جنوبی را رد کرد

نخست‌وزیر تایوان اعلام کرد که هیچ اطلاعی در مورد هرگونه همکاری با کره جنوبی ندارد.