about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

انتشار شده در تاریخ

استخدام گیمرهای حاضر در نمایشگاه گیمزکام

ارتش آلمان با حضور در نمایشگاه گیمزکام به دنبال استخدام گیمرهای علاقه‌مند به بازی‌های رایانه‌ای بود.

به گزارش کارگروه فناوری سایبربان؛ در طول چند روز گذشته نمایشگاه گیمزکام 2019 (Gamescom 2019) در کلن آلمان برگزار شد. این نمایشگاه یکی از بزرگ‌ترین تجمع‌ها حوزه بازی‌های ویدئویی است. در نمایشگاه امسال تولیدکنندگان خودرو، توسعه‌دهندگان نرم‌افزار و مهندسان دانشگاهی غرفه‌های مختلفی را در نمایشگاه به خود اختصاص داده بودند؛ اما یکی از غرفه‌هایی که بیش از دیگران جلب‌توجه می‌کرد، متعلق به ارتش آلمان بود.

در غرفه ارتش آلمان یک شبیه‌ساز بالگرد و بازی‌های ویدئویی با روندی بسیار سریع قرار داشتند. هدف ارتش از این کار استخدام گیمرها و بازدیدکنندگانی بود که دارای مهارت رایانه‌ای هستند.

نیلز فلدهف (Nils Feldhoff)، افسر ارتباطات ارتش آلمان گفت:

ما به دنبال افرادی می‌گردیم که در زمینه فناوری اطلاعات تخصص دارند. افرادی که در بهترین موقعیت شغلی ممکن قرار خواهند گرفت.

فلدهف شرح داد تعداد زیادی از بازی‌خورهایی که به نمایشگاه گیمزکام رفته بودند، در غرفه ارتش توقف کردند تا مهارت خود را در شبیه‌ساز پرواز یا انجام یک بازی 2 نفره آزمایش کنند. با وجود این کارکنان نظامی حاضر در محیط مراقب بودند تا افراد تفاوت میان خونریزی و خشونت در زندگی واقعی یا بازی‌های ویدئویی را درک کنند.

وی ادامه داد:

ما یک مأموریت آموزشی واضح داریم. ما سعی می‌کنیم بازی‌های مجازی را از واقعیت جدا کنیم. این کار با توضیح موارد موردنیاز به جوانان علاقه‌مند به بازی‌های ویدئویی انجام می‌گیرد.

وی افزود:

اگر گیمری تنها به این دلیل می‌خواهد به عنوان سرباز به ارتش ملحق شود که سلاح‌ها جذاب هستند، این یک دلیل مناسب نیست و از این اقدام جلوگیری به عمل می‌آید.

ارتش آلمان به دنبال جذب جوانان دارای مهارت رایانه است، برای مثال لوکاس هیلمن (Lucas Heilmann)، یک علاقه‌مند به علوم رایانه گفت:

من به چندین سؤال در رابطه با زبان‌های برنامه‌نویسی مختلف پاسخ دادم.

ارتش آلمان از سال 2011 به خدمت سربازی پایان داد؛ بنابراین از آن زمان تاکنون روش‌های مختلفی را به‌منظور جذب متخصصان سایبری به کار می‌گیرد.

افسر یاد شده شرح داد، به نظر می‌رسد همه‌ی بازدیدکنندگان از گیمزکام به اقدام ارتش آلمان اعتماد نداشتند. برای مثال یکی از آن‌ها گفته است که هیچ فردی با مهارت هکری آن‌قدر احمق نیست که با حضور در چنین غرفه‌ای هویت خود را برای افراد نظامی فاش کند.

در گذشته نیز ارتش آمریکا در اقدامی مشابه شروع به استخدام گیمرها کرده بود تا به عنوان اپراتور تجهیزات بدون سرنشینی مانند پهپادها از آن‌ها استفاده کند. مقامات آمریکایی معتقدند بازیخورها از قدرت عکس‌العمل بسیار بالاتری برخوردار بوده، بهتر از دیگران از فضای 3 بعدی پیرامون خود، حتی نقاطی مانند پشت سر که در دید نیستند، بهره می‌برند.

تازه ترین ها
تقویت
1404/11/16 - 15:58- آسیا

تقویت روابط سایبری ژاپن و بریتانیا

ژاپن و بریتانیا از گسترش همکاری در زمینه امنیت سایبری و گسترش روابط در سه حوزه اصلی خبر دادند.

هکر
1404/11/16 - 15:41- آمریکا

هکر مرموز جفری اپستین کیست؟

کارشناسان در گزارشی درمورد جفری اپستین و اسناد و مدارکی که از وی منتشر شده مقاله‌ای نوشته‌اند.

خنثی‌سازی
1404/11/16 - 09:40- آسیا

خنثی‌سازی 90 هزار حمله سایبری به اجلاس دولت‌های جهان توسط امارات

رئیس شورای امنیت سایبری امارات اعلام کرد که سیستم‌های سایبری این کشور ۹۰ هزار حمله به اجلاس دولت‌های جهان را مسدود کردند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.