about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

«استارلینک» پیش فروش سرویس‌ اینترنت ماهواره‌ای خود را رسما آغاز کرده و مشتریان می‌توانند با پرداخت ۹۹ دلار پیش پرداخت در آن ثبت نام کنند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ اینترنت ماهواره‌ای استارلینک در فاز بتا با استقبال قابل توجهی همراه شد و شمار کاربران آن در فاز بتا به بیش از ۱۰ هزار نفر رسیده است. این شرکت حالا به منظور گسترش کسب و کار خود پیش فروش اولیه را کلید زده که طی آن عموم افراد می‌توانند با پرداخت ۹۹ دلار برای آنتن روتر ثبت نام کنند. بسته به مکان جغرافیایی کاربران این سرویس در سال ۲۰۲۱ یا ۲۰۲۲ به آنها ارائه خواهد شد و در صورتی پشیمانی در هر مرحله قادر به دریافت دوباره هزینه پرداختی خواهند بود.

هزینه‌ این سرویس به همین مبلغ ختم نمی‌شود و در مراحل بعدی باید ۴۹۹ دلار دیگر برای کیت استارلینک شامل روتر Wi-Fi، مالیات و هزینه حمل و نقل نیز پرداخت شود. شرکت تاکید کرده دریافت ۹۹ دلار اولیه تضمین کننده ارائه سرویس به افراد نخواهد بود.
فاز بتای برنامه آزمایشی استارلینک اواخر سال ۲۰۲۰ در آمریکا، کانادا و بریتانیا شروع شد و شمار کاربران آن که از طریق دعوتنامه و طرح‌های مشارکتی شانس شرکت در پروژه را پیدا کرده بودند، طی سه ماه به بیش از ۱۰ هزار نفر رسید.

هدف اولیه این شرکت ارائه دسترسی به اینترنت پر سرعت در مناطقی بود که امکان دریافت سرویس‌ عادی اینترنت در آنها با دشوارهایی همراه است اما در جدیدترین درخواست اسپیس ایکس از کمیسیون فدرال ارتباطات (FCC)، این کمپانی می‌خواهد از طریق استارلینک سرویس تلفنی، پشتیبانی اضطراری از تماس‌های صوتی و طرح‌های ارزان‌تر برای افراد با درآمد پایین ارائه دهد.

انجام این پروژه‌ها بسیار هزینه‌بر است و ایلان ماسک از همان ابتدا تبدیل استارلینک به شرکتی کاملا مجزا و عرضه اولیه آن در بورس برای جذب سرمایه را رد نکرده بود. با این حال پیش از هر چیز استارلینک باید کارایی خود را در مقیاس گسترده ثابت کند تا سرمایه‌گذاران به خرید سهام آن تمایل پیدا کنند.

منبع:

تازه ترین ها
محققان
1404/07/13 - 19:52- هوش مصنوعي

محققان ماوس گیمینگ را با هوش مصنوعی به ابزار شنود صدای کاربران تبدیل کردند

محققان امنیتی نشان دادند که می‌توان با استفاده از هوش مصنوعی، سنسور حرکت یک ماوس گیمینگ پیشرفته را به یک میکروفون مخفی تبدیل کرد و مکالمات کاربر را از طریق لرزش‌های میز کار شنود کرد.

عجیب
1404/07/13 - 19:49- هوش مصنوعي

عجیب ترین کاربردهای هوش مصنوعی که فکرش را هم نمی‌کنید!

هوش مصنوعی فقط برای کارهای جدی نیست. از همسریابی برای گاوها تا پیشگویی آینده و ساخت خانه جن‌زده، با کاربردهای عجیب هوش مصنوعی آشنا شوید که شما را شگفت‌زده می‌کند.

هوش
1404/07/13 - 19:45- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی، کلید پایداری و تحول در مدیریت شهری

رئیس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای گفت: شیوه‌های سنتی دیگر پاسخگوی نیاز شهرهای در حال رشد نیستند و تنها با تکیه بر ابزارهایی مانند هوش مصنوعی می‌توان به شهری پایدار، هوشمند و کارآمد دست یافت.