about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

بسیاری از سرویس های محبوب مایکروسافت، روز گذشته به دلیل وجود اختلالاتی در سیستم این شرکت ، از دسترس خارج شدند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ شرکت مایکروسافت اعلام کرد که در حال بررسی صحت و علل از دسترس خارج شدن آفیس365می باشد.


این اختلال، اجازه دسترسی کاربران به بسیاری از سرویس های مورد استفاده مایکروسافت مانند Office.com، Outlook.comو Teams را مسدود کرد.


داشبورد وضعیت این شرکت اعلام کرد که این مشکل از ساعت 2.25دقیقه بعد از ظهر دیروز به وقت زمانی اقیانوس آرام آغاز شد و در همان ساعت های ابتدایی، بسیاری از کاربران سرتاسر دنیا را تحت تاثیر قرار داد. ممکن است برخی از کاربران دولتی نیز از این اختلال متضرر شده باشند.
شرکت در قالب چند توئیت مدعی شد که در تلاش است این مشکل را برطرف کند اما پس از آن که موفق به انجام این مهم نشد، مجبور شد از ایجاد تغییرات صرف نظر کند.
شرکت مایکروسافت در ساعت 5.40 دقیقه بعد از ظهر گفت:


«ما پس از تغییر مسیر ترافیک داده ها و جایگزینی زیرساخت ها در جهت بهبود تجربه کاربران، شاهد پیشرفت هایی در چندین سرویس خود بودیم. با این حال همچنان بررسی ها برای رفع این مشکل ادامه دارد.»


این اختلال، میلیون ها کاربر در سواحل غربی آمریکا و استرالیا را از دسترسی به سرویس های آنلاین این شرکت منع می کند.


 
 

منبع:

تازه ترین ها
آغاز
1404/09/04 - 14:27- اینترنت اشیاء

آغاز آزمایش تجاری خدمات اینترنت اشیای ماهواره‌ای در چین

چین آزمایش تجاری خدمات اینترنت اشیای ماهواره‌ای را با هدف حمایت از توسعه ایمن و سالم صنایع نوظهور آغاز کرد.

راه‌اندازی
1404/09/04 - 14:18- آسیا

راه‌اندازی اولین انجمن امنیت سایبری جوانان در بحرین

مرکز علوم و فناوری ناصر در بحرین اولین انجمن امنیت سایبری جوانان را راه‌اندازی کرد.

نخست‌وزیر
1404/09/04 - 14:05- آسیا

نخست‌وزیر تایوان هرگونه همکاری با کره جنوبی را رد کرد

نخست‌وزیر تایوان اعلام کرد که هیچ اطلاعی در مورد هرگونه همکاری با کره جنوبی ندارد.