about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

انتشار شده در تاریخ

ارسال ماهواره نیروی هوایی آمریکا به فضا

نیروی هوایی آمریکا چهارمین عضو از صورت فلکی ارتباطات ایمن خود را به فضا ارسال کرد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، به نقل از «c4isrnet»؛ چهارمین ماهواره با فرکانس بالای نیروی هوایی (AEHF1) که قادر است ارتباطاتی ایمن و محافظت شده را به وزارت دفاع آمریکا ارائه بدهد، در 17 اکتبر 2018 با موفقیت به فضا ارسال شد. این کار با استفاده راکت اطلس 5 (Atlas 5) از پایگاه نیروی هوایی کیپ کاناورال به فضا صورت گرفت.
متئو گتز (Matthew Getts)، یکی از مقامات مرکز فضایی و موشکی نیروی هوایی در لوس آنجلس گفت: «هدف صورت فلکی ماهواره2 (satellite constellation) ارائه ارتباطات پایدار، جهانی، ایمن، محافظت شده و مقاوم در برابر جمر به عنوان اولویت اصلی واحدهای زمینی ارتش است. ماهواره AEHF-4 شبکه ی ماهواره ای AEHF را به طور کامل عملیاتی خواهد کرد.»
مسئله ی بالا بیان می کند، چهارمین ماهواره به حداقل الزامات برای کسب اتصالات جهانی پیشرفته (XDR) به اینترنت نیاز دارند. بر اساس گزارش های منتشر شده توان عملیاتی دستاورد مذکور تقریبا 10 برابر بیشتر از میلاستار (Milstar)، دیگر سیستم ماهواره ای نیروی هوایی است.
بهبودهای صورت گرفته، به AEHF امکان می دهد، تا ویدئوها، نقشه های میدان جنگ و داده های اهداف به صورت زمان واقعی در اختیار فرماندهان نبردها و رهبران ملی قرار بگیرند تا بتوانند به موقع تاکتیک ها را بهینه کرده تصمیم های راهبردی را اتخاذ کنند.
شرکت لاکهید مارتین به عنوان پیمان کار اصلی نیروی هوایی قراردادی 15 میلیارد دلاری را به منظور آماده سازی 5 ماهواره ی AEHF امضا کرده است. این ماهواره ها توسط آمریکا و هم پیمان های بین المللی آن مانند انگلیس، کانادا و هلند مورد استفاده قرار خواهند گرفت.
گتز ادامه داد، پنجمین ماهواره قرار است در جولای 2019 به فضا پرتاب شود.


  1. The Air Force’s fourth Advanced Extremely High Frequency
  2. صورت فلکی یا تجمع ماهواره به تعدادی ماهواره ها گفته می شود که برای دستیابی به یک هدف خاص، با یکدیگر همکاری می کنند.
تازه ترین ها
رهگیری
1404/08/29 - 15:19- جرم سایبری

رهگیری ۵۵ میلیون دلار رمزارز مرتبط با سایت‌های دزدی دیجیتال

یوروپل روز چهارشنبه اعلام کرد که تحقیق‌کنندگان در یک عملیات بین‌المللی توانستند از طریق پرداخت هزینه خدمات پلتفرم‌ها با رمزارز، اطلاعاتی درباره شبکه‌های مجرمانه پشت سایت‌های استریم غیرقانونی به دست آورند.

تایید
1404/08/29 - 15:12- جرم سایبری

تایید سرقت اطلاعات از شرکت لاجیتک

شرکت تولیدکننده فناوری لاجیتک روز جمعه اسنادی را نزد کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا ثبت کرد که به یک حادثه اخیر امنیت سایبری مربوط می‌شود؛ حادثه‌ای که در آن از یک آسیب‌پذیری روز صفر سوءاستفاده شده بود.

شهادت
1404/08/29 - 15:03- آمریکا

شهادت رئیس دفتر بودجه کنگره مبنی بر اخراج هکرها از سیستم‌های ایمیلی

رئیس دفتر بودجه کنگره روز سه‌شنبه صبح به قانون‌گذاران اعلام کرد که این نهاد پس از حمله سایبری که دو هفته پیش افشا شد، هکرها را از سیستم‌های خود خارج کرده است.