about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

تأثیر
1404/11/23 - 17:54- سایرفناوری ها

تأثیر کمبود تراشه‌های حافظه بر عرضه رایانه‌های شخصی

گروه لنوو چین در مورد افزایش فشار بر عرضه رایانه‌های شخصی به دلیل کمبود فزاینده تراشه‌های حافظه هشدار داد.

آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

آلمان، سیستم های ضدهوایی و تجهیزات جنگی الکترونیکی را به ارزش 1.4 میلیارد دلار به اوکراین ارسال میکند.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان،وزارت دفاع آلمان در بیانیه ای اعلام کرد این کشور چهار سامانه پدافند هوایی میان برد IRIS - T SLM را به عنوان بخشی از یک بسته کمک نظامی به ارزش بیش از ۱.۳ میلیارد یورو (۱.۴ میلیارد دلار)در اختیار اوکراین قرار خواهد داد. این سیستم ها از سال ۲۰۲۵ عرضه خواهند شد.

براساس اعلام این وزارتخانه، این بسته همچنین شامل هواپیماها و سیستم های دفاعی بدون سرنشین، خودروهای مین زدا، ارتباطات ماهواره ای، تجهیزات جنگی الکترونیکی، مین های ضد تانک هدایت شونده و گلوله های توپخانه میباشد.

آلمان به بزرگ ترین تامین کننده کمک های نظامی به اوکراین پس از آمریکا تبدیل شده است.

بوریس پیستوریوس، وزیر دفاع آلمان اوایل ماه جاری میلادی در واکنش به گزارش رسانه ها مبنی بر اینکه دولت آلمان به دنبال چند برابر کردن این کمک به مبلغ ۸ میلیارد یورو در سال ۲۰۲۴ میباشد،اعلام کرد:

 برنامه های افزایش حمایت نظامی این کشور از اوکراین در دستور کار قرار دارد و آلمان برای بلندمدت در کنار اوکراین خواهد ایستاد.

به گفته این وزارتخانه، سیستم های ضدهوایی IRIS-T و دومین رادار ردیابی پاتریوت که در ماه اکتبر تحویل داده شد، پس از اتمام آموزش پرسنل اوکراینی، امسال به اوکراین خواهند رسید.

براساس این بیانیه، دولت آلمان اعلام آمادگی کرده است تا سهم قابل توجهی در مدرن سازی و ارتقاء نیروهای مسلح اوکراین ایفا کند.

سخنگوی وزارت دفاع آلمان گفت:

نیروهای مسلح اوکراین باید به قدری قوی شوند که بتوانند روسیه را شکست دهند و از هر گونه تلاش برای حمله بیشتر جلوگیری نمایند.

پیستوریوس اعلام کرد که آلمان از زمان آغاز جنگ به اوکراین کمک بزرگی کرده است و اوکراین در حوزه دفاع هوایی از طریق تحویل سیستم های پاتریوت و IRIS - T و همچنین حدود ۵۰ توپ ضدهوایی ژارد به شدت تقویت شده است.

 

منبع:

تازه ترین ها
الزام
1404/12/03 - 14:44- اروپا

الزام ۴۸ ساعته برای حذف تصاویر خصوصی بدون رضایت

نخست‌وزیر بریتانیا اعلام کرد بر اساس اصلاحیه‌ای جدید، شرکت‌های فناوری موظف خواهند بود تصاویر خصوصی منتشرشده بدون رضایت را ظرف ۴۸ ساعت حذف کنند؛ در غیر این صورت با جریمه‌های سنگین یا مسدودسازی خدمات در این کشور مواجه می‌شوند.

بیش
1404/12/03 - 14:39- جرم سایبری

بیش از ۷۰۰ حمله «جک‌پاتینگ» به خودپردازهای آمریکا در سال ۲۰۲۵

پلیس فدرال آمریکا اعلام کرد در سال ۲۰۲۵ بیش از ۷۰۰ مورد حمله موسوم به «جک‌پاتینگ» علیه دستگاه‌های خودپرداز ثبت شده که مجموع خسارت آن از ۲۰ میلیون دلار فراتر رفته است؛ حملاتی که عمدتاً با بدافزار پیشرفته پلوتوس انجام شده‌اند.

تداوم
1404/12/03 - 14:30- جنگ سایبری

تداوم فعالیت طوفان ولت در زیرساخت‌های حیاتی آمریکا

گزارش جدید یک شرکت امنیت سایبری نشان می‌دهد گروه هکری منتسب به چین با نام طوفان ولت، همچنان در شبکه‌های آب و برق آمریکا و برخی کشورهای عضو ناتو حضور دارد و بخشی از این نفوذها ممکن است هرگز شناسایی نشود.