about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

۲۴ مارس (۶ فروردین)، قاضی دادگاه با درخواست کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا مبنی بر توقف عرضه گرام موافقت کرده بود.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان ؛ به گزارش کوین تلگراف، بلافاصله پس از ابلاغ حکم دادگاه، تلگرام با ارسال درخواست تجدیدنظر به دادگاه استیناف فدرال، نسبت به لغو این درخواست اقدامی متقابل انجام داد. دادگاه در دستور خود از تلگرام خواسته بود تا آغاز رسمی روند رسیدگی به پرونده در دادگاه، عرضه توکن‌هایش را متوقف کند.

بر اساس دستور دادگاه، این نهاد قضایی، با تکیه‌بر مستندات کمیسیون بورس و اوراق بهادار، از توزیع گرام به سرمایه‌گذاران اولیه جلوگیری کرد. طبق گزارش‌ها، تست هاوی (Howey Test) مهم‌ترین عامل در ممنوعیت توزیع (موقت) ارز دیجیتال تگرام بوده است. در بخشی از دستور دادگاه می‌خوانیم:

طبق یافته‌های دادگاه، SEC در اثبات این مسئله که قراردادهای مربوطه بخشی از یک طرح بزرگتر برای توزیع گرام‌ها در یک بازار همگانی است، موفق عمل کرده است و بر طبق تست هاوی، عرضه توکن تلگرام، فروش اوراق بهادار است.

باوجوداینکه پیش از آغاز روند رسمی دادگاه، چنین خبری برای تلگرام، نکته‌ای منفی به‌حساب می‌آید، اما برخی نیز دادخواست استیناف تلگرام را نکته‌ای مثبت در نظر می‌گیرند. فلیپ موستاکیس (Philip Moustakis)، وکیل و مشاور سابق کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا در این خصوص گفت که این موضوع می‌تواند یک میانبر برای تیم حقوقی تلگرام ایجاد کند.

به‌طورمعمول درخواست استیناف نشانه‌ای از سو تشخیص است چراکه دادگاه استیناف یک دادگاه عالی است؛ یعنی تلگرام مجبور خواهد بود به دادگاه ناحیه‌ای نشان دهد که یک حقیقت روشنِ قانونی نادیده گرفته‌شده یا به‌اشتباه مورداستفاده قرارگرفته است.

دادگاه، پس از درخواست کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا در ماه اکتبر سال گذشته میلادی (مهر ۱۳۹۷)، توزیع ارز دیجیتال را ممنوع کرده است. طبق ادعای این کمیسیون، فروش ۱.۷ میلیارد دلار توکن در عرضه اولیه سکه تلگرام، فروش بدون مجوز اوراق بهادار بوده است.

تلگرام و تیم حقوقی‌اش هنوز در خصوص حکم تازه دادگاه و اقدامات مقابله‌ایِ خود با رسانه‌ها صحبتی نکرده است.

تازه ترین ها
استفاده
1404/06/24 - 18:15- آسیا

استفاده از راهکارهای امنیت سایبری در اکثر دستگاه‌های اجرایی امارات

شرکت امنیت سایبری کسپرسکی اعلام کرد که 70 درصد شرکت‌ها در امارات راهکارهای امنیت سایبری را نصب کرده‌اند.

افزایش
1404/06/24 - 17:57- سایرفناوری ها

افزایش ارزش خدمات فناوری اطلاعات و ارتباطات در آذربایحان

ارزش خدمات فناوری اطلاعات و ارتباطات در آذربایجان در ماه‌های ژانویه و اوت سال جاری 7.3 درصد افزایش یافت.

ترامپ
1404/06/24 - 16:50- آمریکا

ترامپ با تیک‌تاک توافق کرد

طی پستی در رسانه اجتماعی تروث سوشال، ترامپ به توافق با تیک‌تاک اشاره کرد.