about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

انتشار شده در تاریخ

ارزان‌قیمت‌ترین رایانه جهان

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ بنیاد رزبری پای رایانه‌ی بسیار کوچکی به نام "Orange Pi" تولید کرده است که دارای یک پردازنده‌ی ۴ هسته‌ای، ۱ گیگابایت رم DDR3 است. این رایانه تنها ۱۵ دلار قیمت دارد.
همچنین این رایانه از پردازنده‌ی چهار هسته‌ای "ARM Cortex-A7" با فرکانس ۱.۶ گیگاهرتز و تراشه‌ی گرافیکی "Mali-۴۰۰" استفاده می‌کند که به آن قدرت اجرای ویدئوهایی با کیفیت 4K می‌دهد. این رایانه از حافظه‌ای برای ذخیره‌سازی استفاده نمی‌کند، اما قابلیت پشتیبانی از Micro SD هایی تا ظرفیت ۶۴ گیگابایت را دارد. ابعاد این رایانه ۲.۲ در ۳.۳  اینچ و وزن آن تنها ۳۶.۸ گرم است.
در این رایانه درگاه‌های HDMI، AV، سه درگاه USB 2، یک Micro SD، میکروفون و یک پورت CSI برای دوربین به کار رفته است. همچنین یک درگاه ۴۰ پینی برای اتصال به مدل‌های "Raspberry Pi" و قابلیت پشتیبانی از اترنت ۱۰/۱۰۰ که سرعت انتقال اطلاعات آن بین ۱۰ تا ۱۰۰ مگابیت بر ثانیه است را دارد.
این رایانه توانایی پشتیبانی از سیستم‌عامل‌های اندروید ۴.۲، اندروید ۴.۴، اوبونتو (Ubuntu)، دبیان (Debian)، فدورا (Fedora)، راسپبین (Raspbian)، آرک‌لینوکس (ArchLinux) و چند سیستم‌عامل دیگر را دارد. باید افزود که ایده‌ی تولید چنین رایانه‌های کوچکی برای استفاده‌ی کودکان بود که به سال ۲۰۰۶ باز‌می‌گردد.

 

 

تازه ترین ها
آغاز
1404/09/04 - 14:27- اینترنت اشیاء

آغاز آزمایش تجاری خدمات اینترنت اشیای ماهواره‌ای در چین

چین آزمایش تجاری خدمات اینترنت اشیای ماهواره‌ای را با هدف حمایت از توسعه ایمن و سالم صنایع نوظهور آغاز کرد.

راه‌اندازی
1404/09/04 - 14:18- آسیا

راه‌اندازی اولین انجمن امنیت سایبری جوانان در بحرین

مرکز علوم و فناوری ناصر در بحرین اولین انجمن امنیت سایبری جوانان را راه‌اندازی کرد.

نخست‌وزیر
1404/09/04 - 14:05- آسیا

نخست‌وزیر تایوان هرگونه همکاری با کره جنوبی را رد کرد

نخست‌وزیر تایوان اعلام کرد که هیچ اطلاعی در مورد هرگونه همکاری با کره جنوبی ندارد.