about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

به گفته کارشناسان، هند در حراج امسال آماده ارزان‌تر کردن امواج 5G است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبریان؛ به گفته کارشناس هندی، این کشور ممکن است قیمت پایه امواج رادیویی نسل پنجم یا 5G را در حراج آتی کاهش دهد تا شرکت‌های مخابراتی محلی را تشویق به مشارکت کند و راه‌اندازی این شبکه‌های فوق سریع را تسریع بخشد.

این کارشناسان هندی گفت که دولت به رهبری نارندرا مودی، نخست وزیر هند، در حال برنامه‌ریزی برای تعیین این امواج رادیویی در ماه اوت یا سپتامبر سال جاری است و شاید قیمت رزرو برای حراج کاهش یابد، زیرا سرمایه‌گذاری مورد نیاز برای شبکه‌های 5G چندین برابر 4G است.

قیمت پایین‌تر برای «Bharti Airtel» و «Vodafone Idea»، 2 شرکت از تنها 3 اپراتور بخش خصوصی باقی مانده پس از ایجاد اختلال در بازار به‌وسیله «Reliance Jio Infocomm» در سال 2016 با تماس‌های رایگان و داده‌های فوق‌العاده ارزان، باعث افزایش قیمت خواهد شد و رقابت را در بخشی کاهش می‌دهد که زمانی ده‌ها بازیکن داشت. این بخش، که در آن اپراتورهای بی‌سیم پس از مزایده‌های گران‌قیمت گذشته بارهای بدهی سنگینی را به دوش می‌کشند، در ماه اوت گذشته هشدار داد که نیمی از طیف فروخته نمی‌شود مگر اینکه قیمت آن پایین‌تر باشد.

لابی مخابراتی هند را در 5G عقب می‌بیند مگر اینکه هزینه امواج هوایی کمتر باشد

دولت هند پیش از این قیمت رزرو امواج هوایی 5G را 4.92 میلیارد روپیه (64.1 میلیون دلار) در هر مگاهرتز طیف در باندهای 3300 تا 3600 مگاهرتز اعلام کرده بود که مناسب‌ترین برای فناوری جدید است.

سخنگوی وزارت ارتباطات هند هنوز در این خصوص اظهار نظر نکرده است.

دولت فدرال هند اکنون باید بین تقویت خزانه و تشویق اپراتورهای محلی به مناقصه برای امواج رادیویی 5G حرکت کند، زیرا در حال رقابت برای رسیدن به بازارهای بزرگ آسیایی مانند کره جنوبی است که سال‌ها از این خدمات برخوردار هستند. چین و ژاپن هزینه‌های اولیه برای طیف دریافت نمی‌کنند و امواج رادیویی را براساس استقرار شبکه شرکت‌ها اختصاص می‌دهند.

منبع:

تازه ترین ها
اعطای
1404/11/18 - 16:06- آسیا

اعطای ۴۴ میلیارد دلار بیت‌کوین به عنوان پاداش تبلیغاتی

یک صرافی ارز دیجیتال در کره جنوبی به طور تصادفی بیش از 44 میلیارد دلار بیت‌کوین به عنوان پاداش تبلیغاتی به مشتریان خود داد.

شناسایی
1404/11/18 - 15:49- آمریکا

شناسایی متخلفان در مترو نیویورک با استفاده از هوش مصنوعی

سازمان حمل‌ونقل متروپولیتن نیویورک در حال آزمایش دروازه‌هایی در مترو است که از دوربین‌های مجهز به هوش مصنوعی برای جمع‌آوری داده درباره افرادی که مظنون به عدم پرداخت کرایه هستند استفاده می‌کنند.

تکذیب
1404/11/18 - 15:39- جرم سایبری

تکذیب حمله سایبری به قبرس

وزارت نوآوری و پژوهش روز جمعه ادعاهای منتشرشده در رسانه‌های خبری بین‌المللی مبنی بر هدف قرار گرفتن قبرس در یک حمله سایبری گسترده به همراه بیش از ۳۶ کشور دیگر را رد کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.