about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

افشای
1404/08/04 - 13:09- جنگ سایبری

افشای اطلاعات حساس وزارت جنگ رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری

گروه هکری «الجبهة الإسناد السيبرانية» با نفوذ به شرکت پوششی «مایا» وابسته به وزارت دفاع رژیم صهیونیستی، اطلاعات محرمانه‌ای از پروژه‌های نظامی این رژیم از جمله سامانه دفاع لیزری، پهپاد و موشک‌ها را فاش کرد.

انتشار شده در تاریخ

ارتقا فناوری تبادل پیام در محصولات اندرویدی

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ به همین منظور گوگل مذاکراتی را با شرکت‌های مخابراتی بزرگ دنیا نیز به عمل آورده تا خدمات مذکور را ارائه کند. از این طریق دسترسی به خدماتی مانند گپ گروهی، به اشتراک‌گذاری عکس باکیفیت بالا، خواندن رسیدها و تماس پیشرفته ممکن می‌شود.
ازجمله شرکت‌ها و اپراتورهای مخابراتی که در این زمینه با گوگل همکاری دارند می‌توان به « Sprint، América Móvil, Bharti Airtel Ltd، Deutsche Telekom، Etisalat، Globe Telecom، KPN، Millicom، MTN, Orange, PLAY، Smart Communications،Telenor Group، TeliaSonera، Telstra, TIM، Turkcell, VimpelCom و Vodafone» اشاره کرد.
این اپراتورها با ارائه خدمات یادشده در شبکه‌های اپراتوری خود موافقت کرده‌اند و در صورت لزوم زیرساخت‌های خود را هم به همین منظور ارتقا می‌دهند. گوگل امیدوار است خدمات [«RCS» Rich Communications Services] را جایگزین خدمات پیامک کند تا چت گروهی، ارسال عکس‌های باکیفیت و ... برای کاربران تسهیل شود.

 

تازه ترین ها
نگرانی
1404/10/07 - 16:13- هوش مصنوعي

نگرانی صندوق بین‌المللی پول در زمینه هوش مصنوعی

صندوق بین‌المللی پول خواستار مقررات قوی‌تر هوش مصنوعی در بازارهای جهانی اوراق بهادار شد.

نگرانی
1404/10/07 - 15:40- هوش مصنوعي

نگرانی جوامع مسیحی از چت‌بات حضرت عیسی‌

چت‌بات‌های تولید شده در مورد شخصیت حضرت عیسی‌ باعث نگرانی جوامع مسیحی شده است.

اوپن‌ای‌آی
1404/10/07 - 15:27- هوش مصنوعي

اوپن‌ای‌آی در پی استخدام «رئیس آمادگی» برای مقابله با تهدیدات سایبری

در پی افزایش نگرانی‌ها از سوءاستفاده از هوش مصنوعی پیشرفته در حملات سایبری، اوپن‌ای‌آی از برنامه خود برای استخدام یک مدیر ارشد با تمرکز بر ریسک‌های امنیتی نوظهور خبر داد.