about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

انتشار شده در تاریخ

ارتقا توانمندی سایبری در ارتش سنگاپور

به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ نیروهای مسلح سنگاپور (SAF) در راستای ارتقا سطح توانایی‌های سایبری خود، اقداماتی از جمله افزایش تعداد نیروهای شاغل در هسته مرکزی عملیات‌های دفاع سایبری (CDOH) را انجام خواهند داد. وزیر دفاع سنگاپور، در سخنرانی خود در زمینه بودجه دفاعی این کشور، اعلام کرد که سنگاپور اقدامات خود در این زمینه را تا سال 2020 انجام خواهد داد.
البته وی هیچ جزئیات دیگری در زمینه برنامه‌های سایبری این کشور اعلام نکرده است و بخش‌های بسیاری از آن، هنوز برای رسانه‌ها ناشناخته است. کارشناسان امنیتی معتقدند ارتش در تلاش است تا امنیتی 24 ساعته برای شبکه‌های نظامی، ارتباطی، مهندسی، لجستیک و نظارتی ایجاد کند.
این تنها بخشی از تلاش دولت سنگاپور برای افزایش امنیت سایبری است و بر اساس برنامه بلند مدتی که این کشور تنظیم کرده است، تمامی بخش‌های دولتی باید هوشمند شده و تا چند سال آینده، این کشور یک کشور تماماً هوشمند خواهد شد. همچنین دولت سنگاپور در این راستا، قراردادهای گسترده‌ای نیز با برخی از صاحبان فناوری در دنیا امضا کرده است و به نظر می‌رسد تا سال 2020، پیشرفت‌های چشم‌گیری در این کشور در راستای توسعه فناوری رخ بدهد.

 

تازه ترین ها
خرید
1404/07/15 - 16:28- آمریکا

خرید میلیاردها دلار تجهیزات تراشه آمریکایی توسط چین

قانون‌گذاران آمریکایی معتقدند که تولیدکنندگان تراشه چینی ۳۸ میلیارد دلار ابزار از ایالات متحده و متحدانش خریداری کرده‌اند.

رونمایی
1404/07/15 - 15:35- هوش مصنوعي

رونمایی از یک عامل هوش مصنوعی توسط گوگل

گوگل از یک عامل مبتنی بر هوش مصنوعی برای شناسایی و رفع خودکار آسیب‌پذیری‌ها رونمایی کرد.

اختراع
1404/07/15 - 14:42- ابزارهای هوشمند

اختراع فناوری بده‌بستان پهپادها در وسط آسمان

محققان چینی سیستم جدیدی اختراع کرده‌اند که به پهپادها اجازه می‌دهد در حین پرواز، ابزار و تجهیزاتی را بین خود مبادله کنند.