about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

افشای
1404/08/04 - 13:09- جنگ سایبری

افشای اطلاعات حساس وزارت جنگ رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری

گروه هکری «الجبهة الإسناد السيبرانية» با نفوذ به شرکت پوششی «مایا» وابسته به وزارت دفاع رژیم صهیونیستی، اطلاعات محرمانه‌ای از پروژه‌های نظامی این رژیم از جمله سامانه دفاع لیزری، پهپاد و موشک‌ها را فاش کرد.

ویژه‌نامه
1404/07/21 - 09:36- جنگ سایبری

ویژه‌نامه تحلیلی طوفان‌الاقصی سایبری؛ روایتی از نبرد میان حامیان غزه و رژیم صهیونیستی

ویژه‌نامه تحلیلی طوفان‌الاقصی سایبری که به مناسبت دومین سالگرد عملیات طوفان‌الاقصی‌ منتشر شده است؛ روایتی از نبرد سایبری میان حامیان‌غزه و رژیم صهیونیستی و هم‌پیمانانش است.

23 هزار دستگاه رایانه برای ارتقای استعدادهای فناوری اطلاعات و ارتباطات کنیا به کار گرفته می‌شود.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ دولت کنیا در مجموع 23 هزار دستگاه کامپیوتری را در تمام مؤسسات آموزش فنی و حرفه‌ای در سراسر کشور مستقر خواهد کرد تا جوانان کنیایی بتوانند از مهارت‌های تکنولوژیکی خود در بازار دیجیتال محلی و جهانی استفاده کنند.

الیود اووالو (Eliud Owalo)، دبیر کابینه اطلاعات، ارتباطات و اقتصاد دیجیتال کنیا گفت که دولت همچنین مؤسسات را به اینترنت با کیفیت بالا مجهز خواهد کرد تا اطمینان حاصل شود که جوانان به طور کامل برای ورود به بازار دیجیتال مجهز هستند.

وی در عین حال از سرمایه‌گذاران آموزش فنی که قصد سرمایه‌گذاری در کشور را دارند، خواست تا برای منافع همزیستی با دولت شریک شوند.

اووالو عنوان کرد که دولت مشتاقانه منتظر مشارکت عمومی-خصوصی در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات و نوآوری است تا به مسائل مربوط به اکوسیستم فناوری و نوآوری از جمله آموزش، توسعه استعدادها، استقرار و ایجاد مشاغل دیجیتال رسیدگی کند.

وی خاطرنشان کرد :

«فناوری دیجیتال با سرعت بی سابقه‌ای اقتصادها و جوامع را در زمینه‌های آموزش، ارتباطات، نوآوری، مالی، بازرگانی و صنعت بازتعریف می‌کند و دولت مشتاق است که بخشی از انقلاب فناوری قرن بیست و یکم باشد. تعامل ما با انقلاب روی موضوعات کلان داده، رباتیک، هوش مصنوعی، آموزش الکترونیکی، اینترنت، تجارت الکترونیک، اقتصاد خلاق و اقتصاد دیجیتال از جمله موارد دیگر خواهد بود.»

اووالو امروز حین راه‌اندازی نمایشگاه نوآوری در مرکز کنوانسیون بین‌المللی کنیاتا (Kenyatta) صحبت کرد و گفت که در این نمایشگاه، تیم‌های مختلفی از جمله جوانان، مؤسسات، ادارات دولتی، شرکت‌ها و بخش خصوصی نوآوری‌های خود را به نمایش گذاشتند.

وی تصریح کرد :

«پیش‌بینی کنیا از 100 درصد خدمات دولتی دیجیتالی شده، اتصال به اینترنت در هر خانه، آموزش الکترونیکی، تجارت الکترونیک، کشاورزی الکترونیک، سلامت الکترونیک و عضویت در جامعه جهانی سیمی، نیازمند نیروی انسانی عظیم با استعدادهای فنی برای مدیریت شبکه‌های مختلف است. منابع انسانی زیرساخت‌ها، شبکه‌ها و برنامه‌های کاربردی را مدیریت و راه‌حل‌های نوآورانه‌ای را برای یک کشور قدرتمند دیجیتال ارائه می‌کند.»

دبیر کابینه اطلاعات، ارتباطات و اقتصاد دیجیتال کنیا بر تعهد ویلیام روتو (William Ruto)، رئیس جمهور و دولتش به منظور سرمایه‌گذاری در توسعه استعدادهای دیجیتال برای آینده و داشتن منابع انسانی، که نه تنها نیازهای محلی را برآورده می‌کند، بلکه تقاضای بین‌المللی را نیز برآورده می‌کند، تأکید کرد.

اووالو اظهار داشت که دولت در مؤسسات و زیرساخت‌های لازم سرمایه‌گذاری می‌کند، در حالیکه چارچوب‌های سیاستی، قانونی و نظارتی را ایجاد می‌کند تا کشور را به یک جامعه دیجیتال در سطح جهانی تبدیل کند که به عنوان دفتر مرکزی دیجیتال آفریقا عمل خواهد کرد.

وی با بیان اینکه دولت کنیا در نظر دارد حداقل 5000 سرویس و فرآیند دولتی را طی 6 ماه آینده و هیئت دولت دیجیتالی کند، توضیح داد که در حال حاضر در مجموع 350 سرویس و فرآیند دولتی دیجیتالی شده است؛ و در طول 5 سال آینده دولت کنیا کوانزا، او قصد دارد تمام سوابق دولتی را دیجیتالی کند.

اوالو گفت که دولت با شرکای محلی و بین‌المللی برای گسترش شبکه ملی فیبر نوری تا 100 هزار کیلومتر کار خواهد کرد و در حال حاضر شروع به ارائه نقاط اتصال اینترنتی در بازارهای مختلف کرده است.

او ادامه داد :

«ما انتظار داریم تا 25000 هات اسپات را طی 5 سال آینده فراهم کنیم. این هات اسپات‌ها قرار است روستاها و مکان‌های بازار را به هاب دیجیتال تبدیل کنند. ابتکارات مختلف از جمله صندوق هاستلر (Hustler) و اتصال اینترنتی ایجاد شده از سوی دولت با هدف ایجاد شغل و تولید ثروت به ویژه برای افرادی است که در انتهای هرم اجتماعی زندگی می‌کنند.»

بنابه ادعای محققان، این نمایشگاه نشان داد که کنیا دارای جوانان با استعدادی در زمینه فناوری است که بخشی از دارایی‌های ملی کشور هستند و از تعهد دولت به ارتقاء مهارت و ابزار مجدد مهارت‌های تکنولوژیکی آنها در سطوح رقابتی جهانی اطمینان حاصل کرده است.

جان تانوی (John Tanui)، دبیر ارشد فناوری اطلاعات و ارتباطات و مهندس اقتصاد دیجیتال، در سخنان خود گفت که دولت اقدامات لازم را برای اطمینان از دسترسی مردم کنیایی به دستگاه‌های دیجیتال مقرون به صرفه انجام می‌دهد.

دولت همچنین تضمین خواهد کرد که دستورالعمل‌ها، مقررات و چارچوب‌های کافی در مورد نحوه انجام خدمات برای جلوگیری از بروز خطرات سایبری وضع شده است.

وی تصریح کرد :

«ما از فضاهای دیجیتال محافظت می‌کنیم، آگاهی را افزایش، توانایی مهارت‌ها را ارائه و همچنین اطمینان می‌دهیم که داده‌ها برای جلوگیری از خطرات سایبری مطابقت دارند.»

منبع:

تازه ترین ها
توسعه
1404/10/11 - 14:59- هوش مصنوعي

توسعه اپلیکیشن یادداشت‌برداری توسط هوش مصنوعی

اپلیکیشن یادداشت‌برداری هوش مصنوعی، حریم خصوصی را بدون نیاز به اشتراک تضمین می‌کند.

اعطا
1404/10/11 - 13:42- آمریکا

اعطا مجوز سالانه به شرکت تی‌اس‌ام‌سی توسط آمریکا

ایالات متحده به شرکت تایوانی تی‌اس‌ام‌سی مجوز سالانه واردات ابزارهای تراشه سازی آمریکایی به چین را اعطا کرد.

تایید
1404/10/11 - 13:07- جرم سایبری

تایید سرقت اطلاعات از سرورهای خارجی آژانس فضایی اروپا

آژانس فضایی اروپا اوایل این هفته هدف یک حمله سایبری قرار گرفت و ظاهراً در جریان این حمله، بخشی از داده‌های حساس خود را از دست داده است.